Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

BABADAĞLI VATANDAŞ EN SONUNDA İSYAN ETTİ

Babadağ ilçesinin en büyük problemlerinden birisi haline gelen başı boş dolaşan ve başkalarının ürünlerine zarar veren büyükbaş hayvanlar bu kez bir başka vatandaşı daha isyan etme noktasına getirdi.

BABADAĞLI VATANDAŞ EN SONUNDA İSYAN ETTİ

Babadağ ilçesinin yayla kısmında oturan vatandaşların en büyük problemi başı boş dolaşarak bahçelerindeki ürünlere zarar veren büyükbaş hayvanlar. Geçtiğimiz günlerde başı boş gezerken yakalanıp  Babadağ stadyumuna getirilen hayvanların sahiplerine para cezası kesilmesi de meydana gelen olayların önüne geçmeye yetmedi.

BAHÇESİNE GELEN VATANDAŞ ŞOK OLDU

Yetkililerin bu konuda yetersiz kalmasından şikayet eden ve bölgenin yerlisi olan 42 yaşındaki Murat Karaçam, büyükbaş hayvanların son mağduru oldu. Sarayköy ilçesinde Tekstil Fabrikasında çalışan ve aynı zamanda Babadağ ilçesi yaylasında hobi bahçesi olan Karaçam, bahçesine geldiğinde gördüğü manzara karşısında şaşkına uğradı.

“TÜM EMEĞİMİ MAHVEDİYORLAR”

Domates, biber, salatalık, ceviz, kayısı, patlıcan, erik gibi bir sürü ürünü yetiştirdiği bahçesi ile ilgilenmek için  sabah saatlerinde gelen Murat Karaçam, bahçesindeki çok sayıda ürüne inekler tarafından zarar verilmiş olduğunu gördü. Daha öncede birkaç kez bahçesine giren sahipli ama başı boş büyükbaş hayvanlardan zarar gördüğünü ifade eden Karaçam, “Bu sefer çok fazla zarar vermişler, ben bahçem ile emek emek uğraşıyorum, ekiyorum biçiyorum ama sorumsuz insanların başı boş bıraktığı hayvanlar gelip tüm emeğimi mahvediyorlar” dedi.

“BU KADARLIK SORUMSUZLUK OLMAZ”

Hayvan sahiplerine ulaştığında ise aldığı cevap karşısında daha çok sinir olan Karaçam, “Hayvanı alıp dama sokuyorum, sahibi hayvan dönmeyince gelip hayvanını istiyor zarar verdiğini bahçemde yakaladığımı söylüyorum. Hayvan bu kaçmış gelmiş ben ne yapayım diyor ve hiçbir sorumluluk almıyorlar. Benimde bir sürü hayvanım var neden benim hayvanlar kimsenin bahçesine girip zarar vermiyor çünkü kontrol ediyorum bunlar gibi sorumsuzca hareket etmiyorum” dedi.

“YETKİLİLER BUNA BİR AN ÖNCE BİR ÇARE BULSUN”

Defalarca yetkililere gittiğini açıklayan Murat Karaçam, herkes topu bir birinin üzerine atıyor, yaşanan bu son olayda bir polis ve bir bekçi geldi tutanak tuttular, bu iş ile kim ilgileniyorsa bir an önce bir şeyler yapılsın. Bu olaylar sadece benim değil yaylada oturan yaşayan tüm vatandaşların en büyük problemi haline geldi.  

sarayköy sarayköyhaber
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!