Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

TÜM SOSYAL MEDYA ONU KONUŞUYOR

Daha önce bir çok kere yaptığı iyiliklerden dolayı gazete ve haber sitemizde konu olan Sarayköy’ün sevilen esnaflarından Baki Sazak, bu sefer sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu.

TÜM SOSYAL MEDYA ONU KONUŞUYOR

Sarayköy  Aşağı Mahallede Gül Market isimi işletmenin sahibi olan 52 yaşındaki  Baki Sazak, daha önce yaptığı iyilik dolu halleriyle haber sitemize ve Sürmanşet gazetemize konu olmuştu. Bu kez yine yaptığı iyilik ve vefa dolu hareketle sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsüne karşı ülkemizde de hem sağlık görevlileri hem de güvenlik güçleri gece gündüz demeden bizler için hizmet vermeye devam ediyor. Denizli’nin sınır ilçesi olan Sarayköy’de de polisler şehre yapılan giriş ve çıkışları kontrol altından tutmak amaçlı sürekli yol kontrollerine devam ediyor.

İşte habere konu olan olay bu kontrollerin birisinin bitiminde yolu Baki Sazak’ın marketine düşen bir polis ile Sazak arasında gelişiyor. Polis memuru Sazak’ın işletmesinde yaşadıklarını sosyal medyada paylaştıktan sonra ise şuan tüm sosyal medya onu konuşuyor.

Kontrol görevi biten bir polis memuru Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne dönerken gazoz almak için uğradığı büfede yaşadığı duygu dolu anları sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra iyi insanların varlığına en çok ihtiyacımız olan şu günlerde hepimizin içini ısıttı. 

İşte Baki Sazak’ın işletmesinden alışveriş yaptıktan sonra duyduğu cevabın ardından polis memurunun yaptığı, yüzlerce beğeni, yorum ve paylaşım alan duygusal gönderi.

Bu memlekette böyle güzel insanlar olduğu sürece bizi kimse yıkamaz. Bugün yaşadığım harika bir olay; Sabah 3 saat boyunca Sarayköy-Denizli karayolundaki uygulama esnasında haliyle sıcakta canımız Zafer Gazozu çekti. Uygulama sonrası Polis Merkezine giderken yolumuz üzerinde bulunan GÜL MARKET'ten 2 şişe Zafer Gazozu aldım ve tam parasını vermek için elimi cebime attığımda market sahibi Baki SAZAK para istemediğini söyledi. Israrla parayı vermek istememe rağmen benden para almadı. "Bunların parası ödendi" dedi. "Kim ödedi" diye sorduğumda ise verdiği cevap beni çok duygulandırdı ve gururlandırdı. "Bu zorlu süreçte sizler gece gündüz demeden bizlere her şartta hizmet ettiniz, yüzünüze tükürüldü, yumruk yediniz, itilip kakıldınız. Bunların yanında 2 şişe gazozun lafı mı olur?" dedi. Ne diyeceğimi bilemedim biraz mahçup ama gururla gazozları alıp marketten çıktım. Böyle güzel insanlar oldukça yaptığımız görevin zorluğu Polis olarak bizlere koymaz. Sonsuz teşekkürler Baki SAZAK abim... Güzel insan.

Baki Sazak'ın daha önce yaptığı bir başka iyiliğin haberini okumak için lütfen TIKLAYINIZ...

sarayköy sarayköyhaber
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Muhterem Çölgeçen     2020-04-14 Meslek hayatım boyunca yaşadığım en manidar ve bir o kadar da gurur verici olaydı benim için.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!