Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

FUHUŞ, FETÖ, TARİHİ ESER NE ARARSAN VAR

Denizli’de Cumhuriyet Başsavcılığı’nın emri ile gerçekleştirilen operasyonlarda Denizli'nin bir haftalık suç bilançosu ortaya çıktı.

FUHUŞ, FETÖ, TARİHİ ESER NE ARARSAN VAR

TARİHİ ESER ELE GEÇİRİLDİ

Denizli’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele ekipleri 16 – 22 Aralık tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine olay yerine gitti. Olay yerine giden ekiplerce  yapılan kontrollerde ve aramalarda toplam 10 adet tarihi eser bulunarak el konuldu.

Müze Müdürlüğü’nce uzman arkeolog ve müze araştırma görevlileri tarafından yapılan incelemele sonucunda düzenlenen raporda el konulan tarihi eserlerin eski roma dönemine ait cam koku şişeleri, toprak kaide ve benzeri objeler olduğu anlaşıldı.

APARTLARA CEZA YAĞDI

Denizli'de Geçici konaklama yerlerine yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler sonucunda 9 ayrı adres operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonlarda 161 Apart dairesi kontrol edildi. Kontroller sonucunda 2 apart Sahibine 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında Toplam: 14 bin 705,00 TL idari para cezası uygulandı.

Ayrıca Kiralık Araç Firmalarına yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimlerde ise 12 Rent A Car firması kontrol edildi. Yapılan kontrollerde 1 Kiralık araç firmasına 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında Toplam: 7.762,00 TL idari para cezası uygulandı.

FETÖ PYD OPERASYONU

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar ile çalışmalar neticesinde; FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak, yürütülen soruşturmalar kapsamında By-Lock kullandıkları tespit edilen şahıslar tespit edildi. Terör örgütüne üye olmak suçundan ve sabit ankösörlü hatlardan arandıkları tespit edilen  2‘si Muazzaf Astsubay, 1’i Askeri okuldan ilişiği kesilen şahıs olmak üzere 10 şahıs ile yine haklarında  yakalama emri  bulunan 1’i ihraç Başpolis Memuru, 1’i ihraç ebe YAKALANDI. Toplam 13 şahısın yakalandığı operasyonda, yakalanan şüphelilerden 5’i sevk edildiği Adli makamlarca tutuklandı.

184 KİŞİ KONTROLLERDE YAKALANDI

Denizli polisi, son bir haftada haklarında yakalama kararı bulunan 184 şahsı yakaladı. Adliyeye sevk edilen şahıslardan 86’sı tutuklandı. Ekipler, yine son bir haftada 131 umuma açık ve istirahat eğlence yerini denetledi. Denetlemeler soncunda; yabancı uyruklu bir şahsa izinsiz iş yeri çalıştırmaktan işlem yapıldı. Ruhsatsız faaliyet gösteren bir iş yerini mühürlendi.

Ekipler, kumar oynadığı tespit edilen 4 kişiye 1.280 TL idari para cezası, fuhuş olayına karışan 6 kişiye 5.80) TL idari para cezası olmak üzere toplam: 7.085 TL, idari para cezası uyguladı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 16 - 22 Aralık tarihleri arasında operasyon gerçekleştirildi.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Denizli genelinde uyuşturucu madde satışı yapıldığı belirlenen adreslere ve çevre illerden Denizli’ye uyuşturucu madde sevk ettiği değerlendirilen şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde; Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçu kapsamında 12 şüpheli yakalandı. Yakalanan 12 şüheliden 8’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Operasyon sonucunda 250 ram afyon sakızı, 10 adet ecstasy hap, 40,8 gram metamfetamin maddesi, 16 gram esrar maddesi, 227 adet sentetik ecza hap ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

 

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!