Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Emre Çalışkan’ın Ara Tatil Mesajı!

İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Emre Çalışkan’ın Ara Tatil Mesajı!

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nın birinci ara tatiline gelmiş bulunmaktayız. Ara tatilde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz dinlenme fırsatını bulacaklar. Bir hafta boyunca dönemin yorgunluğunu atacaklar. Ara tatilin ardından daha zinde ve daha dinç olarak eğitim-öğretim yolculuklarını sürdürecekler. En büyük zenginliğimiz öğrencilerimiz, ülkemizin yarınlarının mimarları olacaklardır. Bizler, çocuklarımızı ideallerimizden ödün vermeden görev ve sorumluluk bilinciyle geleceğe taşımaya devam edeceğiz.

Sevgili Öğrenciler,

Sizler biricik varlıklarımız, yarınlarımızın güvencesisiniz. Okullarınızda elde ettiğiniz bilgi ve deneyimleri hayatınız boyunca kullanacaksınız. Unutmayınız ki sizlerin gelecek hayalleri, bizlerin de gelecek hayalleridir. Başta öğretmenleriniz olmak üzere bizler; akademik bilgi ile birlikte sosyal ve duygusal becerilerle donatılmanız için azim ve kararlılıkla çalışmaktayız. Sizler, derslerinize özveriyle çalışarak bizlerin bu gayretlerini başarılarınızla geleceğe taşıyacaksınız. Tatilinizi dinlenerek, ailenize ve sevdiklerinize zaman ayırarak, birlikte vakit geçirmenin mutluluğuyla çok kitap okuyarak, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere katılarak, geçirmenizi arzu ediyorum. Her birinize teşekkür ediyor, sevgilerimi sunuyorum.

Değerli meslektaşlarım,

Sizler geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın donanımlı bireyler olarak yetişmesini sağlayan toplumun cefakâr yapı taşlarısınız. Her eğitim-öğretim döneminde olduğu gibi bu yıl da büyük bir inançla ve özveriyle öğrencilerimizin yanında oldunuz. Gösterdiğiniz üstün gayretler ve çabalarla çocuklarımıza bilgi ve tecrübelerinizi yansıttınız. Onların hem okullarında hem de hayatlarında rehberleri oldunuz. Her koşulda çocuklarımızı desteklediniz. Millî, manevi, kültürel ve evrensel değerlerle onları tanıştırdınız. Çocuklarımızın bilgi ve beceri dünyalarının oluşmasında onlara yardımcı oldunuz. Çalışkanlık, azim, güven, sorumluluk, görev bilinci, inanç, saygı, vatan ve millet sevgisi gibi değerleri çocuklarımıza aktardınız. Öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak için kararlılıkla çalışmalarınızı sürdürdünüz. Hepinize ayrı ayrı tebriklerimi sunuyor, teşekkür ediyorum.

Kıymetli veliler,

Çocuklarımız, geleceğimizin teminatıdır. Milletçe ortak hedefimiz, çocuklarımızın nitelikli bir eğitim almaları ve en iyi şekilde yetişmeleridir. En değerli varlıklarımız çocuklarımız için birlik ve beraberlik içinde çalışmaktayız. Bu eğitim-öğretim döneminde de daima öğrencilerimizin yanında oldunuz. Bizlere destek verdiniz. Faaliyetlerimizi, desteklerinizle daha anlamlı ve daha anlaşılır hâle getirdik. Her bir katkınız öğrencilerimize ve bizlere sonsuz ufuklar olarak yansıdı. Tekrar etmeliyim ki eğitim-öğretim çalışmalarımızın daha etkili ve daha verimli ilerlemesi noktasında fedakârlıklarınız her türlü takdirin üzerindedir. Her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Bizlere ve çocuklarımıza verdikleri destekler için başta velilerimiz, hayırseverlerimiz, kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ara tatilin ardından da öğretmenlerimiz, öğrencileri için büyük bir gayretle çalışmaya; velilerimiz çocuklarımızı ve bizleri desteklemeye devam edeceklerdir. Gözümüzün nuru öğrencilerimiz de başarı hedeflerine ulaşabilmek için planlı ve programlı çalışmalarına devam edeceklerdir.

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutladığımız bu eğitim-öğretim yılında meslektaşlarım, öğrencilerimiz ve velilerimizle birlik ve beraberlik içinde olmaktan büyük övünç duymaktayım.

Bu duygu ve düşüncelerle geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan çocuklarımızı sadece akademik bilgilerle donanmış bireyler olarak değil, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yönleri gelişmiş bireyler olarak da yetiştirmek gayesiyle çıktığımız yolda, eğitim öğretim sürecine katkı sunan öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve tüm paydaşlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunuyor ara tatilin sağlık ve başarı getirmesini temenni ediyorum.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!