Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Denizli, Teknik Tekstile Dönüşüme Doğru Yol Alıyor

Denizli Ticaret Odası (DTO) Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi ekibi, saha çalışmalarını hızlandırdı. Kentte çok sayıda firma ile temasa geçen ekip, yetkili isimler ve teknik kadrolarına projeleri ve teknik tekstil hakkında ayrıntılı bilgi veriyor. Ayrıca, merak ettikleri konulardaki sorularını yanıtlıyor. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, ekiplerinin gelen talep ve davetleri sıraya soktuğunu, en kısa zamanda da ziyarette bulunarak yardımcı olduğunu söyledi. Üyelerine, projelerine gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Denizli, Teknik Tekstile Dönüşüme Doğru Yol Alıyor

DTO Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi ekibi, saha çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Son olarak Aslı Tekstil’de Genel Müdür Selim Kasapoğlu, Aslı Kasapoğlu, Pazarlamadan Serhat Kasapoğlu, Ar-Ge ve Ür-Ge Sorumlusu Burak Berker Keskin, Pazarlama Müdürü Erdem Özdiler ve İşletme Müdürü Evren Balkan ile, Uspar Tekstil’de Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Uslu, Fevzi Uslu, Satış ve Pazarlama Müdürü Seçkin Kahveciler, Satış ve Pazarlama Asistanı Dicle Ocak Yücel ile, Dok-San Tekstil’de A. Ali Dildar, Ar-Ge Araştırmacı Merve Yaralı, Melike Küçüker, Irmak Su Oktar, Hasan Örtün ve Burak Çalhan ile, Tosunoğlu Tekstil’de Mehmet Tosunoğlu ve Murat Tosunoğlu ile Akdoğan Tekstil’de de Mustafa Akdoğan ile görüştü.

 

DENİZLİ’YE GETİRİLERİNİ ANLATIYORLAR

 

Takım Lideri Fernando Merino, Tekstil Mühendisi olan Operasyon Koordinasyon Birimi Yöneticisi Denizli Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Akay Gündoğan, Teknik Destek Sorumlusu Denizli ABİGEM A.Ş. Direktörü Sıdıka Arıkan ile Proje Teknik Yöneticisi Ayşegül Çivi, ziyaret ettikleri firmaların yetkililerine, DTO’nun Denizli'de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi’nin şehir ve sanayisi açısından getirilerini anlattı.

 

BAŞKAN ERDOĞAN: “EKİBİMİZ, İŞLETMELERİN BEKLENTİ VE ÖNERİLERİNİ DE NOT EDEREK DEĞERLENDİRMEYE ALIYOR”

 

Çalışmaların gidişatı hakkında bilgi veren Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, ekiplerinin ziyaretlerde sadece projelerini anlatmakla ve soruları yanıtlamakla kalmadığını, aynı zamanda işletmelerin beklenti ve önerilerini de not ederek değerlendirmeye aldığını belirtti. Başkan Erdoğan, “Uzman ekibimiz, firmalarımızın iştigal alanları hakkında ayrıntılı bilgi edinip projemizden nasıl yararlanabileceklerini aktarıyor. Teknik tekstile dönüşümün, gerek işletmelerine ve işlerine gerekse sektörleriyle şehrimize ve sanayimize neler kazandıracağını da anlatıyor. Fikir alışverişinde bulunup, Avrupa Birliği’nden 5 Milyon Euro hibe alan projemizin sayesinde kuracak olduğumuz merkezimizdeki uygulamalar için taban oluşturuyorlar. Gittiğimiz yerlerden, iyi izlenimler ve çok iyi geri dönüşlerle ayrılıyoruz. Ziyaretlerimiz oldukça verimli geçiyor. Hem işletmelerimiz ile yetkilileri hem de ekibimiz, memnun kalıyor. Bu da bizi sevindiriyor. Üyelerimize ve işletmelerimize, yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ekibimize, kolaylıklar diliyorum.” dedi.

 

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başkan Zolan’a Bakan Şimşek’ten ziyaret!
Başkan Zolan’a Bakan Şimşek’ten ziyaret!
Başkan Kepenek Çanakkale Zaferini katıldığı anma töreninde kutladı!
Başkan Kepenek Çanakkale Zaferini katıldığı anma töreninde kutladı!