Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Sarayköy Belediye Başkanlığı Seçim Anketi Sonuçları!

Yerel seçime sayılı günler kala takipçilerimiz ve okurlarımızın nabzını tuttuk ve seçim anketinde Sarayköy için yarışan tüm belediye başkan adaylarımıza yer verdiğimiz üç gün boyunca da aktif tuttuğumuz anketimiz dün akşam itibari ile son buldu. Oldukça yoğun ilgi gören , yorumlar ve mesajlar ile de desteklediğiniz anket sonuçlarını seçime iki hafta kala sizlerle paylaşıyoruz.

Sarayköy Belediye Başkanlığı Seçim Anketi Sonuçları!

 

    Yerel seçime sayılı günler kala takipçilerimiz ve okurlarımızın nabzını tuttuk ve seçim anketinde Sarayköy için yarışan tüm belediye başkan adaylarımıza yer verdiğimiz üç gün boyunca da aktif tuttuğumuz anketimizi dün akşam itibari ile tamamladık.

   Oldukça yoğun ilgi gören , yorumlar ve mesajlar ile de desteklediğiniz anket sonuçlarını seçime iki hafta kala sizlerle paylaşıyor, seçime bir hafta kala yeniden bir anket yapacağımızı da hatırlatıyoruz. 

    Sarayköy Belediye Başkanlığı Seçimleri için Yarışan 3 aday ve diğerleri şeklinde toplamda 4 şık bulundurduğumuz ankete ortalama 2000 okurumuz katılım sağladı. Okurlarımızın % 90'ının konum dağılımı Sarayköy'de  olmakta olup yaş dağılımı ise 18- 65 yaş aralığındadır. 

  Facebook platformundaki  Sarayköy sayfamızda 12 Mart Günü başlattığımız anket 16 Mart Akşamı tamamlandı. Herhangi bir taraf tutmaksızın objektif ve sizlere de görünebilir şekilde paylaştığımız ve tamamladığımız ankete göre 

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş : % 52 

Cumhuriyet Halk  Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Konya: % 42 

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Çelikak: % 4

Diğerleri( partiler ve adayları) : % 2 

   Oranında oy alarak sıralamada birinci gelen isim mevcut başkan Ahmet Necati Özbaş oldu. Özbaş'ı takip eden en güçlü rakibi ise Mehmet Salih Konya oldu,iki adayın arasında  yüz de onluk bir farkın görüldüğü anket sonuçlarının tamamen gerçeği yansıtmamakla birlikte gerçeğe yakın değerlere ulaşılan veriler olduğunu hatırlatıyoruz. 

Saraykoycomtr instagram adresimiz üzerinden de gerçekleştirmiş olduğumuz 24 saatlik story kısmındaki anketimize ise toplamda 1200 takipçimiz katılım sağladı. Yaklaşık 2500 takipçili hesabımızn % 80'i Sarayköy konumunda olmaktadır yaş dağılımı ise 18-50 yaş aralığındadır.

Buradan çıkan sonuçlara göre ise ;

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş : % 64 

Cumhuriyet Halk  Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Konya: % 32 

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Çelikak: %2

Diğerleri( partiler ve adayları) : % 2 

    Şeklinde bir dağılım gerçekleşti. İnstagram anketindeki sonuçlara göre ise yeniden mevcut başkan Ahmet Necati Özbaş açık ara önde giderken İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Çelikak'ın oy oranında yarı yarıya düşüş gözlemlendi. 

   İnstagram kullanıcılarında genç kuşağın daha fazla olması sebebi ile Özbaş'ın oy oranındaki artışın instagramda daha fazla olması genç seçmenlerin desteğini de aldığını gösteriyor. 

  Öte yandan anket sonuçlarımızın tamamen gerçeği yansıtmadığını mevcut takipçi kitlesi üzerinden ulaşılan veriler olduğunu  sonuçların artı eksi yönde değişkenlik gösterebileceğini de siz değerli okurlarımıza hatırlatıyor, yeni anket için takipte kalınız diyoruz..

 

sarayköyseçimanketi anket.sarayköy.sarayköyşeçim
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!