Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

"SARAYKÖYLÜLER İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ"

CHP Sarayköy İlçe Başkan adayı Nazım Ayyavuz Ümit ile Radyo Tik Gündem programının canlı yayın konuğu oldu.

Sarayköy CHP İlçe Başkan Adayı Nazım Ayyavuz, bölgenin en çok dinlenen radyosu Radyo 20’de yayınlanan, Ümit ile Radyotik Gündem programının konuğu  oldu.  Her sabah saat 09.00-13.00 saatleri arasında yayınlanan programa saat 10.00’da konuk olan Nazım Ayyavuz,  canlı yayında Sarayköy ilçesinde yapılacak olan adaylık ve delege  seçimleri ve seçimi kazandığı takdirde neler yapacağı konusunda bilgiler verdi.  Nazım Ayyavuz, program yapımcısının sorusu üzerine kendisine ‘abi’ diye hitap edilmesini istedi. Ayyavuz, “ Sen bana Nazım bey dediğin takdirde aramıza duvarlar örülmüş gibi hissediyorum. Bugüne kadar herkes bana ulaşabildi, bundan sonra da böyle devam edece”  İfadelerini kullandı.

“BAŞARILI BİR FUTBOL HAYATIM VARDI”

Kısaca kendisinden bahseden Nazım Ayyavuz. Evli ve üç çocuk babası olduğunu, geçmişte futbolla ilgilendiğini Sarayköyspor’da da oyuncu olarak yer aldığını ve bir çok başarıya imza attığını belirtti. Ege Üniversitesi spor akademisini kazanan Ayyavuz, aynı yıl genç milli takımın da yer almanın  gururunu yaşadığından bahsetti. Başarılı futbol hayatını sakatlığı sebebiyle sona erdirmek zorunda kaldığını belirten Ayyavuz, üzücü bir şekilde son verdiği futbol hayatının ardından İzmir’de 6 ay kadar beden eğitimi öğretmenliği yaptığını belirtti. Bunların ardından kaderim dediği baba mesleği olan fırıncılığı kardeşi ile 32 yıldır devam ettiren Nazım Ayyavuz, " Yıllardır her sabah Sarayköy halkının karşısına şartlar ne olursa olsun ekmekle çıkmanın gururunu yaşıyoruz" dedi. 32 yıldır kendi işyerinde patron gibi değil de çalışan gibi gereken ne ise onu yaptığını da belirtti.  

HİÇ BİR OKULDA OKUYAMAMA CEZASI

1979 yılında katıldığı bir yürüyüşün ardından hiçbir okulda okuyamama cezası aldığını belirten Ayyavuz, siyasete katılmaya bu yıllarda karar verdiğini açıkladı. CHP kadrolarında yer almasının  ise ilçe yönetim kurulu üyeliği ile başladığını belirterek,”İki dönemdir Sarayköy ve Büyükşehirde Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyeliği yaptım,  2014- 2019 Büyükşehir Plan ve Bütçe Komisyonuna seçilmemin ardından, 2019 – 2024 İmar  Komisyonuna seçilerek halen görevimi yürütmekteyim” ifadesini kullandı.

NEDEN ADAY OLDUNUZ?

CHP Sarayköy ilçe Başkanlığı’na neden aday oldunuz sorusuna, deneyimlerini paylaşmanın doğru olacağına inandığı için burada görev almak istediğini belirten Ayyavuz, “İki dönemdir seçim kaybeden CHP’de bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. İki dönemdir beni meclis üyeliği görevine seçen değerli Sarayköy halkına bir borcum olduğunu hissettiğim için, aday oldum. İki dönemdir edindiğim bilgi ve birikim var, bu birikimlerimin yerel yönetimde Sarayköylü hemşerilerimle paylaşmak istiyorum, bu yüzden aday oldum” dedi.

“YAPILAN HER ŞEYİ UNUTUP YENİ BİR YÖNETİM ANLAYIŞI İLE DEVAM EDECEĞİZ”

CHP Sarayköy İlçe Başkan adayı Nazım Ayyavuz’un ilçe başkanlığına seçildiği takdirde neler yapacağına dair yaptığı açıklamasında, şuana kadar yapılanların dışında bir yöntem deneyeceğiz sözleri dikkatlerden kaçmadı. Ayyavuz, “  Şuana kadar partimize karşı gönül kırgınlığı olan isimler var, bu insanlara ulaşıp tekrar beraber kol kola yürümeye başlayacağız, iki sene içerisinde kırgın kimse kalmayacak. Bunu yanında partililerimize tribünden maç izler gibi olanı biteni izlettirmeyeceğim. Herkes sahaya inecek, herkes oyuna dahil olacak, onlarında katkıları da olacak. Bu bir kişinin yapacağı bir şey değil, herkes elini taşın altına koyacak Sarayköylüler olarak hep beraber kazanım elde edeceğiz” dedi.

“BİZİM SEÇİM  DÖNEMİMİZDE ÇIKAN HER ADAYA BİR YAKIŞTIRMA YAPILIR”

Her seçim dönemi  özellikle CHP’de birileri adına yakıştırma yapıldığını ve kendisi hakkında böyle bir şey var mı sorusuna ise” Maalesef bizlerin seçim dönemlerinde çıkan her adaya bir yakıştırma yapılır, benim içinde bir şeyler söylüyorlar, fakat ben kimsenin adamı olamam, eğer birileri benim üzerimden partiyi dizayn etmek istiyorsa bunu partililerimizde bilsin ben bu konuda yanlış adayım, ben CHP Sarayköy için doğru ve iyi olan neyse onu yaparım, ben olsam olsam halkın adamı olurum. Ben herkesle iyiyim, Genel Başkan ile Genel Başkan Yardımcıları ile Milletvekilleri ile İl Başkanları ile, zaten bunlarla arası iyi olmayan, örgütü ile arası iyi olmayan birisi Sarayköy’e ne kazandırabilir” dedi.

“HEDEFİMİZ YEREL İKTİDAR”

Başkan seçildiği takdirde 2024 yılına dair hedefleri sorulan CHP Sarayköy İlçe Başkan Adayı Nazım Ayyavuz, hedefinin yerel iktidar olduğunu ve bu başarıyı Sarayköy’de elde edebileceklerini söyleyerek

“Bir kere muhtarlar ile çok iyi ilişkiler içerisinde olacağız, mahalle meclisleri kuracağız, kesinlikle bu ilişkileri tabana yayacağız, bölgede belirlediğimiz yönetimden isimlerin bölgenin sorunlarına yönelik yaptığı çalışmaları rapor olarak sunarak bize getirecekler. Bende bu sorunları büyükşehir belediyesi meclis toplantılarında gündeme getirerek çözüme ulaşmasını sağlayacağım.  Bu yapılanların ardından ne kadar çözüm odaklı olduğumuzu görecekler”  ifadesini kullandı.

“ÖNCE BİNAMIZI YENİLEYECEĞİZ”

Programda gençlere yönelik hedeflerini dile getiren Ayyavuz, işe parti binasını daha ulaşılabilir bir yere taşıyarak başlayacaklarını söyledi, ayrıca “  Parti binamıza gelen gençlerin eğlenceli vakit geçirmesi için yeni düzenlemeler yapacağız, ayrıca içerisi bilgi dolu bir kütüphane kuracağız, bunun yanında partimize gönül vermiş öğretmenlerimizin de desteği ile, sınav dönemlerinde öğrencilerimizin dersleri konusunda da yardımcı olmak için yeni atılımlar yapacağız. Ücretsiz wifi ve binamıza kuracağımız bilgisayarlarla da bu konuyu destekleyeceğiz dedi.

“GÜÇLÜ BİR KADRO İLE YOLA ÇIKIYORUZ”

Başkan Adayı Ayyavuz, yola çıkacağı kadrosu hakkında bilgi verirken, bunların seçimi konusunda çok dikkatli davrandığını ve kriterlerini şu şekilde açıkladı. “Bu kadroyu oluşturmak hiç kolay olmadı, öyle önümüzden geçene gel kadromuza gir demedik, ilk olarak aile hayatına önem vermesi  belirleyici kriterimiz oldu. Ardından elbette icra ettiği mesleğinin en iyilerinden olmasına dikkat ettik. İnce eledik sık dokuduk ve bunun bizlere başarı getireceğine inanıyorum. Zaten Sarayköylü hemşerilerim bunu gördükten sonra kenetlenme kendiliğinden oluşacaktır. Biz kenetlendiğimizde 11 Bin oyumuz var, bu şekilde çalışırsak yerel yönetimdeki hedefimize ulaşabiliriz. Bunların sonrasında Sarayköy Belediyesi önüne  altı oklu bayrağımızı dikeceğiz. Buradan bütün CHP’lilere sesleniyorum kimi layık görüyorlarsa ona oy versinler. Ben seçilecek bütün delegelerimizin en doğru kararı vereceğine inanıyorum” dedi.

“RAKİBİM DEĞİL O BENİM ARKADAŞIM”

CHP’nin Sarayköy’de düzenleyecek olduğu ilçe başkanlığı seçimine katılacak olan diğer aday hakkında açıklama yapan Ayyavuz, karşısındakini rakip olarak değil, partili bir arkadaşı olarak gördüğünü söyledi , sözlerini “ O benim rakibim değil, o benim partili bir arkadaşımdır, bugüne kadar görülmemiş bir kazanan kaybeden izleyeceksiniz, kazanırsak kolundan tutacağız, kaybedersek koluna gireceğiz.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!