Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ; “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Cumhur İttifakı’nın MHP’li Çal Belediye Başkan adayı Fethi Akcan’a destek için gittiği Çal’da açıklamalarda bulundu, “Çallılar oyunu kimseye vermesin Çal’a versin. Daha iyi hizmet ve büyükşehir ile daha koordineli çalışma adına, kardeşliğin bozulmaması adına oyunuzu Çal’a, yani Fethi Akcan’a verin” dedi.

ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ;  “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”

 

 

 

Nihat Zeybekci, Çal’a giderek Belediye Başkanı ve Başkan adayı Fethi Akcan’ı makamında ziyaret etti. Akcan, seçim kampanyasının oldukça başarılı geçtiğini ve Çal’dan rekor oy beklediklerini söyledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Belediye Başkanlığı makamında açıklamalarda bulurdu. Çal’ı yakından takip ettiklerini dile getiren Zeybekci, “Çallılar oyunu kimseye vermesin Çal’a versin. Daha iyi hizmet ve büyükşehir ile daha koordineli çalışma adına, kardeşliğin bozulmaması adına oyunuzu Çal’a, yani Fethi Akcan’a verin. Çal’a oy verin ki, memleketinize daha çok hizmet  gelsin, maceraya girmeyin” dedi.

“ÇAL MİLLİYETÇİLİĞİ YAPIN”

Zeybekci, yakın zamanda genel seçim yapıldığını, ideolojik ve siyasi seçimin de genel seçim de gerçekleştirildiğini sözlerine ekleyerek, “31 Mart’ta yerel seçim yapılacak. Çallılar, aklını kullansın. Biz Ankara’da güçlüyüz. Çal’ın derdine dermanı biz buluruz.  Denizli-Çal karayolu gibi yapılması gereken işler yapılacak. Tekrar ediyorum; Oyunuzu Çal’a verin boşa atmayın. Çal milliyetçiliği yapınız” diye konuştu.

Başkan Fethi Akcan ise, Çal merkeze doğalgazın geldiğini başta Akkent, Süller, Hançalar, Selcen, İsabey, Denizler, Belevi gibi eski beldeler olmak üzere diğer mahallelere de doğalgazın ulaştırılması için gelecek dönemde seferberlik başlatacağını söyledi.

Nihat Zeybekci ve Fethi Akcan daha sonra ilçe merkezinde esnafları ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

 

denizlihaber denizliseçim senizlisiyaset saraykoycomtr
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!