Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

"BİLEĞİNE GÜVENEN GELSİN"

Sarayköy Menderes Anadolu Lisesi öğrencileri büyük bir başarıya imza attı.

 Sarayköy Menderes Anadolu Lisesi öğrencileri, Karabük’te yapılan Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda Sarayköy’e gurur yaşattı. Serkan Özdemir +75kg sağ kol Türkiye 1. ‘si olurken sol kolda Türkiye 2.’si oldu. 9. Sınıf öğrencisi Meryem Demiröz, 65 kg’da sol kolda Türkiye 2. si oldu. Şampiyonaya Türkiye’nin 81 ilinden çeşitli sikletler katıldı. Öğrencilerimiz, kategorisinde 60 civarı sikletin arasından sıyrılıp başarı elde ettiler. Bugün öğleden sonra Sarayköy Menderes Anadolu Lisesi’ne gidip öğrencilerimizin başarılarını tebrik ettik. Öğrenciler ve Sarayköy Menderes Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmenleri Esra Kızılkaya Oruç ve Serkan Arıcan ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Türkiye 2. si Meryem Demiröz, “ 5 aydır yoğun bir şekilde çalışıyorum. Voleybol antrenörüm beni yönlendirdi. Kendi bilek gücüm olduğunu düşünüyordum. Ailem her zaman yanımda oldu. O gün çok heyecanlıydım. Kolay değildi. Çok güzel bir sonuç elde ettim. Bu da beni çok mutlu etti. İleride BESYO düşünüyorum. Spor üzerine bir kariyer yapmak istiyorum. Okulumuz beden eğitimi öğretmenleri Esra hocamız, Serkan hocamız yanımızda oldu. En büyük destekçilerimiz onlar oldu. Yarışmaya spor salonunda hazırlandım. Bu süreçte bizlere destek olan Okul müdürümüz Sebahat Çetin’e, beden eğitim öğretmenlerimiz Esra hocamız ve Serkan hocamıza, bizleri bu yolculukta yalnız bırakmayan, kafileye eşlik eden İl Hakemi Hüseyin Aldı ve Yardımcı Antrenör Hasan Sökel’e teşekkür etmek istiyorum. “ dedi.

Sarayköy Menderes Anadolu Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni Esra Kızılkaya Oruç, “ Serkan ve Merve’nin bilek güreşine hazırlanma sürecinde bize geldiler. Bilek güçlerinin ve yeteneklerinin farkındaydık. Özellikle Merve bize Spor Lisesi’nden nakil olarak geldi. Biz onu farklı branşlarda da almak istedik Kızımız çok yetenekli. Bu yeteneğin daha da gelişmesini istedik. İldeki yarışmalara katıldık. Bu sene yarışmaya katılım çok fazlaydı. O kadar yarışmacı arasından bizim çocuklarımızın sivrilerek çıkması bizi Serkan hocam ile beraber çok mutlu etti. Çok iyi bir zümre arkadaşım var. Serkan hocayla birlikte resmi işleri haletlik. Çocukların burada harcanmamasını istedik. İl Şampiyonasından sonra Türkiye Şampiyonası’na katılmaları için gerekli hazırlıkları yaptık. Çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlayacağız. Bu süreçte bizi destekleyen ve her zaman arkamızda olan Sarayköy İlçe Kaymakamı Fatih Akkaya’ya, Sarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan’a, okul müdürümüz Sebahat Çetin’e ve sponsorumuz, eski öğrencimiz Özdemir İnşaat Serdar Özdemir’e teşekkür ederiz.” dedi.

Türkiye 1. si Serkan Özdemir, “Bu sürece başlarken yalnız başlamıştım. Sonra Sarayköy Menderes Anadolu Lisesi’ne geçince 12. Sınıf öğrencisi bir abiden yardım aldım. Bu benim en büyük hayallerimden biriydi. Hedefim Dünya Şampiyonluğu. Günlük 4 saat dambıl ile çalıştım. Beni destekleyen hocalarıma, aileme teşekkür ederim.” dedi.

Sarayköy Menderes Anadolu Lisesi müdürü Sebahat Çetin, “Benim için öğrencilerimizin akademik başarısı kadar fiziksel, zihinsel, ruhsal anlamda gelişmesi de önemli. Atalarımızın dediği gibi sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Amacımız öğrencileri her türlü kötü alışkanlıklardan korumak. Öğrencilerimiz ile gurur duyuyorum. Sarayköy İlçe Kaymakamı Fatih Akkaya’ya, Sarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan’a ve sponsorumuz, eski öğrencimiz Özdemir İnşaat Serdar Özdemir’e teşekkür ederim.” dedi.

Sarayköy Kaymakamlığı Sarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sarayköy Menderes Anadolu Lisesi
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!