Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Sezona iyi başlayan Sarayköyspor, pazar günü çiftçe mutluluk yaşamak istiyor!

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) iki maçında 6 puan toplayarak zirveye ortak olan Sarayköyspor'u ziyaret etti. Başkan Özbaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Sarayköyspor’un kendi sahasında oynanacak Irlıganlıspor karşılaşmasında çifte bayram yaşamak istediklerini söyledi.

Sezona iyi başlayan Sarayköyspor, pazar günü çiftçe mutluluk yaşamak istiyor!

BAL'da çıktığı iki maçı da kazanan Sarayköyspor'da yüzler gülüyor. Sezona Yeşil Çivril Belediyespor galibiyetiyle giriş yapan kırmızı - siyahlı ekip, geçtiğimiz pazar deplasmanda konuk olduğu Sökespor maçından da 3 puanla döndü.

Sarayköy ekibi bu iki maçta rakip filelere 5 gol gönderirken, kalesini de gole kapattı. Sarayköyspor'un bu başarısı taraftarlarını memnun etti.

Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 29 Ekim'de Irlıganlıspor ile oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren Sarayköyspor'un tesislerini ziyaret etti. Başkan Özbaş, teknik heyet ve futbolcuları gösterdikleri performanstan dolayı tebrik etti.

Başkan Özbaş, Sarayköyspor’u anlattı
Başkan Özbaş"Sarayköyspor benim için çocukluğumu, futbola başladığım, heyecanla takip ettiğim, zaman zaman oynadığım, tribünlerinden hiç eksik olmadığım yıllarıma tanıklık eden bir takım olarak aklıma geliyor. Sarayköyspor deyince aklıma Cumhuriyet geliyor. Asırlık bir çınar geliyor. Çünkü 1926’da kurulmuş büyük takımlardan bir tanesi. O dönemde Denizlimizi, bölgemizi tüm Türkiye’de temsil etmiş, o yıldan bu yıla kapısına hiç kilit vurulmadan hep başarıdan başarıya koşmuş, birçok büyük takımlara sporcuları yetiştirdiği için başarı aklıma geliyor. Heyecan aklıma geliyor. Sarayköyspor olunca içimiz kıpır kıpır oluyor. Belediye Başkanı da olunca Sarayköysporu destekliyor, tüm maçlarına gidiyor, sporcularla bir arada oluyoruz. Bu takımın maddi, manevi yanında olmak için de canla, başla çalışıyoruz. Sarayköyspor yukarlara çıksın, daha büyük liglerde oynasın diye gayret sarf ediyoruz. Bundan da keyif alıyoruz. Çünkü burada gençlerimiz, çocuklarımız futbola ve spora başlıyor. Onların bir sporcu olarak yetişmesi çok önemli” dedi.

29 Ekim günü sahasında Denizli’nin diğer bir takımı olan Irlıganlısporu ağırlayacak olan Sarayköyspor’un kazanacağına inandıklarını belirten Başkan Özbaş, “İnşallah, pazar günü hem Cumhuriyet Bayramımızı, hem de Sarayköysporumuzun zaferini kutlayacağız” diye konuştu.

“YEREL BİR DERBİ, İYİ HAZIRLANIYORUZ”
Sarayköyspor Teknik Sorumlusu Ergin Duru, “Bizim için iyi bir başlangıç oldu.Biz zaten sezon başında iyi bir kamp dönemi geçirdik. Takımımız çok iyi hazırlandı.Bunun da meyvelerini almaya başladık. İnşallah daha iyi olacağız. Bu hafta Irlıganlıspor ile oynayacağız. Yerel bir derbi, iyi hazırlanıyoruz. Takımımızda ufak tefek sakatlıklar var ama maça engel bir durum yok. İnşallah bugün ve yarın antrenmanlarımızı yapıp, kampa girip maçımızı bekleyeceğiz. 100. yıl günü Sarayköyümüzde ev sahibi olacağız. Onun heyecanı daha çok. 100. Yılda 30 puan ile ayrılıp taraftarlarımıza, yönetimimize, Sarayköysporumuza güzel bir şekilde kutlama yapmak istiyoruz. Taraftarlarımız bizi her zaman destekliyor. Zaten ilk hafta içerde oynadık onları gördük. Hepsine çok teşekkür ederim. Onlar bizi her zaman desteklemeye devam etsinler. Biz onlar için burada başta iyi futbol, ondan sonra iyi skorlar almak için uğraşıyoruz. İnşallah bunu da bu hafta tekrar onlara yaşatmak istiyoruz. Allah’ın izniyle de kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz dedi

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!