Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Mehmet Uz: Bursaspor Maçını Kazanmamız Gerekiyor

Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, gerçekleştirdiği basın toplantısında pazar günü oynanacak olan Bursaspor karşılaşmasının öneminden bahsetti. Maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.

Mehmet Uz: Bursaspor Maçını Kazanmamız Gerekiyor

Spot Toto 1. Lig'de 15. haftada pazar günü 19:00'da Denizlispor be Bursaspor karşılacak. Altaş Denizlispor'un başkanı Başkan Mehmet Uz, maçla ilgili basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Uz, U19 takımının başarısına ve taraftarların desteğine dikkat çekti. Çetrefilli durumlara rağmen Denizlispor'un üst sıralara yükselmesi hakkında başkan “Biz 5 maç sonuç alamayız diye bir ibare kullanmıştım. Çünkü altyapı ile çıktık. Biliyorsunuz 3 maçı mağlup olduk, Eyüp ve Adanaspor maçında da 6 puan aldık. Bu bizi çok mutlu etti. Bunları aldıktan sonra takım ve şehir bir havaya girdi, hep beraber. Zorluğa rağmen yönetim kurulu olarak arkadaşlarla gövdemizi taşın altına koyduk. Niçin bu sahalarımız boş, niçin gelinmiyor? Acaba bizim bir hatamız mı var? Şu an önümüzde Bursaspor maçı var. Bu maçı muhakkak kazanmamız gerekiyor. Şartlar ne olursa olsun bizim artık alt sıralardan çıkmamız lazım. Taraftarları, şehirdeki iş insanlarını, hanımefendileri ve çocukları davet etmek istiyorum. Gelin bize destek verin, yalnız bırakmayın. Biz her türlü işin altından kalkıyoruz" dedi.

"Denizlispor'un gençlerini kutluyorum"

Hiç yenilmemesi üzerinden liderliği bırakmayan U19 takımını kutlayan Başkan Uz, "Bizim bir U19 takımımız var. Ben buradan onlara teşekkür edip başarılarının devamını diliyorum. Şu an namağlup şekilde liderler. Bizim burada amacımız, altyapı ile ilgili bir adım atmak ve sonuna geldik. Belki bir hafta içerisinde, uzamayacak zaten bu. Bir projemiz var. U19 dediğimiz takım şampiyonluğa gidiyor şu anda. Bize buradan futbolcu lazım. Biz dışarıdan futbolcu alarak bir yere varamayız” ifadelerini kullandı. 

haber denizli spor futbol yerel haber denizlispor bursaspor
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ;  “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ; “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”