AŞAĞI MAHALLE’DEN ÖZBAŞ’A DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA

AŞAĞI MAHALLE’DEN ÖZBAŞ’A DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA

Sarayköy Belediye Başkanı ve Sarayköy Cumhur İttifakı’nın AK Parti’li Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, mahalle mitinglerinin finalini Aşağı Mahalle’de yaptı.

SİYASET - 2019-03-29 17:14:51

Coşkulu bir kalabalık Başkan Özbaş’a eşlik etti. “Biriz, Güçlüyüz, Sarayköylüyüz” sesleri ile Efe Meydanı inledi. AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin önünden başlayan kutlu yürüyüş, Hüseyin Kuş Parkı’nın yanından girilip, belediye önünden ve çarşı içerisinden geçerek Aşağı Mahalle’ye ulaştı.

Aşağı Mahalle’nin girişinde Sarayköy Sevdalılarına lokma ikramında bulunuldu.

Ardından havai fişekler patladı. Davul ve Zurna ekibini karşısında gören Özbaş, çok mutlu oldu.

 Coşkulu kalabalık Aşağı Mahalle’ye güçlükle sığabildi.

 

Açılış Konuşmalarını, Belediye Meclis Üyesi Adayı Ersin Uz yaptı. Asılsız iddialara cevap veren Uz, “Biz başkanımızla birlikte gece demedik gündüz demedik. Sizler için İstanbul yolu ile Denizli Yolu arasında mekik dokuduk. Biz hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şey yapmadık. Milletimize karşı alnımız açık. İş yerlerimizi kapattık. Defalarca Ankara’ya gittik. Sarayköyümüzün menfaati önceliğimiz oldu. Bütün aldığımız kararları oy birliği ile aldık. Bizim başkanımız 5 yıl boyunca hep makam aracının önünde oturdu. Halkla iç içe olabilmek için sorunları daha iyi görebilmek için, 2013 model bir makam aracı var. Hava atmak gibi bir derdi olsa son model bir makam aracı çekerdi kendine arkasına otururdu. O araçtan inmezdi. 5 yıl süresince dağ demedi tepe demedi her yere ulaştı. Bizler elimizden geldiğince yanında olmaya çalıştık dedi.

Belediye Meclis Üyesi Mustafa Horzum, “Aslında ben konuşmayacaktım. ‘Bir çivi çakmadılar Sarayköy’e ‘ demişler. Bunu duyunca konuşmak istedim. Biz ailemizden, işimizden fedakarlık edip kapı kapı dolaşıp Sarayköy’ün ihtiyaçlarını karşılamak için çaba harcadık. Başardık! 40 yıl boyunca yapılmayan hizmeti biz 5 seneye sığdırdık. Biz yıkık, dökük, viran bir Sarayköy’ü devir aldık. Belediye binasında misafirler geldiğinde oturtacak bir odamız yoktu. Gençlerimizin zaman geçireceği bir yer yoktu. Tiyatrolar Düğün Salonu’nda sergileniyordu. Garajımız yoktu. Biz her şeyi sizin de desteklerinizle yaptık. “ dedi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, konuşma alanına geldiğinde Aşağı Mahalleli teyze Özbaş'a Türk Bayrağı hediye etti.

Özbaş, Sarayköy’e 80 Trilyonluk Yatırım Yaptık

Özbaş,  “ Güneş balçıkla sıvanmaz. Hele bizim güneşimiz hiç balçıkla sıvanmaz. Bizler milletimizin tek kuruşuna göz koyacak insanlar değiliz. Sarayköy’de herkes birbirini bilir. Nereden geldiğini, nasıl para kazandığını biliyoruz. Çamur siyaseti Sarayköy’e yakışmaz. Sarayköy’ün ideolojiye, sen- ben kavgasına, çıkar ilişkisine ihtiyacı yok. Sen-ben kavgası 15 yıl önce Sarayköy’e bir üniversite hizmetini kaybettirdi. Bizler ekimizle birlikte burada hizmetin kavgasını veriyoruz.

Bize, “sattı, har vurup harman savurdu” diyenlere bir hesap yapacağım. Bakın bugün Sarayköy Belediyesi 55 milyonluk bütçesiyle ve 5 yılda 80 Trilyonluk yatırımıyla tarihe geçmiştir. 121 yıllık belediyede tarihe geçmiştir. “ dedi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
google-site-verification: googlec87be216b4da8e4b.html
denizli haber