24 SAHADA GÜLİZAR BİÇER KARACA!

24 SAHADA GÜLİZAR BİÇER KARACA!

Söyleşiden Çalıştay’a, kentsel dönüşüm töreninden hemşehri derneklerine, pazaryerinden ev ziyaretlerine TBMM Başkanvekili CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, sahada vatandaşın nabzını tutuyor.

SİYASET - 2024-03-12 13:01:56

 

 

 

 

TOPLUMUN YÜKSELEN HAK TALEPLERİNİN SÖZCÜSÜYÜZTBMM Başkanvekili CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde TBMM’nin çalışmalarına 1 Nisan’a dek ara vermesiyle soluğu sahada aldı. Geçtiğimiz hafta Merzifon’da Öncü Kadınlar Söyleşisinde konuşmacı olan Gülizar Biçer Karaca, haftasonu ise İzmir’de Değişen Yüzyılda Kadın Çalıştayı’nın davetlisiydi. Ege Tahtacı Kültür Derneği’nin düzenlediği etkinliğin yanısıra Karabağlar ve Kemalpaşa ilçelerinde toplumun farklı kesimleriyle kucaklaşan TBMM Başkanvekili; kentsel dönüşüm taahhüdü imza toplantısında barınma hakkının önemine dikkat çekti. Güney ilçesinde tüm gün vatandaşlarla biraraya gelen Gülizar Biçer Karaca akşam ise Pamukkale İlçesi Fatih Mahallesi’nde ziyaretlerini sürdürdü. 

 

İZMİR’DE YAŞAYAN DENİZLİLİLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTUKarabağlar’dahemşehri dernekleriyle biraraya gelen, Uzundere’de söz verdiği hemşehrilerine gittiğinde mahallelerde içtenlikle karşılanan TBMM Başkanvekili“Sosyal devlet olmaktan uzaklaşıldığında; sadece ekonomik kriz değil siyasi krizler de tırmanıyor, yoksulluk derinleşiyor, vatandaşın ekonomik ve sosyal hakları askıya alınıyor. Lütuf devleti haline getirildiğimiz için sosyal belediyecilik daha da önem kazanıyor. Kimseyi geride bırakmadığımız, vatandaşın hakkını teslim ettiğimiz, emeklisinden işsizine, öğrencisinden memuruna, yaşlısından gencine toplumun sorunlarını çözmek için gelir dağılımındaki eşitsizliklerin acilen giderilmesi gerekiyor.” açıklamasını yaptı.

 

BORÇLANMA RAKAMLARI ÜRKÜTÜYORMemleketi Denizli’de Güney ilçe pazarını ziyaret eden TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca; kredi faizlerinin yüksekliğine rağmen vatandaşlarımızın nasıl borcu borçla kapatmaya çalışır hale geldiğini yerinde gözlemledi. “Bankaların bireysel kredi ve kredi kartları nedeniyle vatandaşlardan olan alacaklarının bakiyesi 23 Şubat – 1 Mart haftasında 55,2 milyar lira artarak 2 trilyon 958 milyar liraya kadar çıkmış durumda; geniş tanımlı işsizlik artmış durumda, esnafın derdi seçim değil geçim.” değerlendirmesinde bulundu. Güney Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden, aynı akşam Fatih mahallesinde çalışan TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, tüm hemşehrilerini 31 Mart yerel seçiminde sandığa gitmeye, vatandaşlık hakkının gereği olarak oy kullanmaya davet etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
google-site-verification: googlec87be216b4da8e4b.html
denizli haber