Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

SARAYKÖY'DE VOLKAN GEZEN İKİNCİ KEZ BAŞKAN

AK Parti ilçe kongreleri tüm hızıyla devam ediyor. Babadağ’da başlayan ilçe kongreleri Sarayköy ilçesinde devam etti. Tekrar aday olan Mevcut Başkan Volkan Gezen güven tazeledi.

SARAYKÖY'DE VOLKAN GEZEN İKİNCİ KEZ BAŞKAN

AK Parti Denizli'de kongre heyecanı devam ediyor. Babadağ’da başlayan ilçe kongreleri Sarayköy’de devam etti. Sarayköy Belediyesi Kongre Kültür Merkezi'nde saat 14:00’de gerçekleştirilen kongreye;  AK Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, AK Parti Denizli İl Koordinatörü Önceki Dönem Muğla Milletvekili Nihat Öztürk  kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı. Ayrıca Cumhur İttifakı ortağı olan MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ve Sarayköy MHP İlçe Başkanı Ali İhsan Seçkin kongrede hazır bulundu. 

Sarayköy önceki dönem ilçe başkanlarından Mevlüt Arık'ın divan başkanlığı yaptığı kongrede 385 delege sandığa gitti.

Kongre öncesi Hüseyin Kuş parkı içerisinde pilav ve lokma hayrı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen hayır esnasında Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan ve Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, pilav tenceresinin başına geçerek vatandaşlara pilav dağıtımını gerçekleştirdi.

İLK DEFA İKİNCİ KEZ BAŞKAN SEÇİLEN İSİM OLDU

Kongrede güven tazeleyerek yeniden AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı seçilen ve ilçede iki defa üst üste başkanlık görevini alarak bir ilke imza atan Volkan Gezen duygusal bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Gezen yaptığı konuşmasında "Kongrelerimiz her zaman düğünümüz oldu. Hepimiz aileyiz. Çok gururlu ve mutluyum. Aile desteği olmadan bu işi yürütmek çok zor. 3 Aralık 2017 kongresinde göreve geldik. Sarayköy için büyüklerimizden ne gördüysek, onları mahcup etmemek için çalışmalar yürüttük. Yıllardır liderlerimizden gördüğümüz hedefler doğrultusunda yürümeye çalıştık. Teşkilat olarak hedeflerimize her zaman bağlı kaldık. Teşkilat bir arada oldukça deviremeyeceğimiz dağ, aşamayacağımız zorluk yoktur. Bizler tek vucüt olarak yürümeye devam edeceğiz. Kongremiz hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Gezen ayrıca konuşması sırasında Türkiye Büyük Millet Meclisine bir dizi ziyaret için gitmesinin ardından dönüş yolunda elim  bir trafik kazasında hayatını kaybeden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın danışmanlığını yapan Sadık Başar’ı anarak “Eminim Sadık kardeşimiz şuan aramızda ve bizleri izliyor. Partimiz için çok büyük emekleri olan asla unutamayacağımız birisi. Fedakarlıklarıyla ve çalışkanlığı ile her daim hatırlayacağımız kardeşimiz içinde bir Fatiha okuyalım” dedi. Bu dakikalarda sinevizyona yansıyan Sadık Başar’ın fotoğrafının ardından Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, göz yaşlarına hakim olamadı.

"HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMAYA DEVAM"

Kongrede konuşan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş; "Sarayköy’ümüzde partimizin 7. Olağan Kongresini gerçekleştiriyoruz. Heyecanımızı, coşkumuzu paylaşan partililerimize çok teşekkür ederim. "Türkiye için inandığın yolda yürü" sloganımız. Kongremizin ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. 2023 hedefine emin adımlarla yürüyoruz, yürümeye de devam edeceğiz. Kongreler benim için çok önemli. Kongreler hedeflerimize ulaşmak için, aile olmak, birlikteliği sağlamak için çok önemli. Göreve geldiğimiz günden bu yana Sarayköy’ümüz için, vatandaşlarımız için çalıştık. Çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Sarayköy Kültür Merkezinde gerçekleştiren kongre 385 delegenin oy kullanımının ardından sona erdi. Kongre sonrası Ak Parti Sarayköy ilçe teşkilatı yönetimi sahnede hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

sarayköy sarayköyhaber habersarayköy akparti kongre saraykoy siyaset
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!