Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

YEŞİL CEPHE'DEN O HABERE SERT TEPKİ

Geçtiğimiz hafta sonu Denizlispor ile Antalyaspor arasında oynanan ve Antalyaspor’un galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından yapılan bir habere taraftarın tepkisi dinmek bilmiyor.

YEŞİL CEPHE'DEN O HABERE SERT TEPKİ

 Süper Lig’de mücadele eden Denizlispor’un en önemli ve en büyük taraftar gruplarından birisi olan Yeşil Cephe, uzun süredir maç öncesi yapılan yoğun güvenlik aramaları ile ilgili sitemde bulunuyordu. Bu hafta sonu Denizli Atatürk Stadyumu girişinde yoğun güvenlik ve üst araması sonrası bulunduğu iddia edilen ve tüm taraftara mal edilen görüntüler sonrası suskunluğunu bozdu.

Ajans tarafından yapılan ve ardından hem yerel hem ulusal basında yer bulan haberde üst ve araç aramalarında bulunduğu iddia edilen  kesici ve delici aletlerin yer aldığı fotoğrafların basına servis edilmesinin ardından Yeşil Cephe taraftar grubu sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak habere tepki gösterdi.

Yeşil Cephe yaptığı açıklamada haberi yapan medya kuruluşluna yönelik “Haydi Bakalım Medya, Buyrun İsim İsim İspata!

Haftalardır Denizlispor taraftarı tarafından tepki verilen Denizli Atatürk Stadyumu'ndaki anlamsız, geniş ve detaylı aramalar taraftarı çileden çıkarma noktasına gelmiş, maraton tribününde kilometreleri bulan uzun kuyruklar oluşmuştur. Çeşitli Denizlispor sayfalarında ve grubumuzun sosyal medya hesaplarında bu eziyete her hafta tepkiler verilmiş ancak bir sonuca varılamamıştır.

 

Geçtiğimiz saatlerde öncelikle yerel medyada ve akabinde ulusal medyada çıkan haberlerde aşağıdaki görseller kullanılarak taraftarımız üzerinde olumsuz algı yaratılmaya çalışılmış, gereksiz derece yoğun olan aramalara getirilen haklı eleştiriler bertaraf edilmeye gayret gösterilmiştir. Yapılan bu talihsiz ve gerçek dışı haberler ile tüm Denizlispor taraftarları kamuoyuna bir terörist gibi lanse edilmiştir.

 

5 kez üst üste farklı yerlerde aramanın gerçekleştiği Denizli Atatürk Stadyumu'na kim hangi akla hizmetle ve ne gerekçeyle; tabanca, çekiç, orak, döner bıçağı, tornavida, makas, balyoz getirir? Bu haberleri yaparak algı yaratmaya çalışanların yazdıkları habere kendilerinin inanıp inanmadıklarını merak ediyor; haberin doğruluğunun ispatlanması için bu malzemeleri yakalatanların isim isim açıklanmasını büyük bir ilgiyle bekliyoruz. Sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız. Her şeyi yapın ancak; iftira atmayın, karalamaya yapmayın, dürüst olun omurgalı olun!” dedi.

BİR TEPKİ DE TARAFTAR HAKLARI DERNEĞİNDEN

Denizlispor Antalyaspor maçı girişinde yakalandığı iddia edilen kesici ve delici aletlerin bulunduğu fotoğraf ve haberin ulusal basında yer bulmasının ardından bir  tepki de Taraftar Hakları Derneğinden geldi. Taraftar Hakları Derneği sosyal medya hesaplarından haberi alıntılayarak “ Ülkenin tüm tribünleri Elazığ’daki deprem için dayanışma yarışması içerisindeyken elbette Denizli ve Antalya’da dahil; googledan topladığınız görsellerle, haberi hazırlayanın imzası olmaksızın böylesi yalan bir haberi polisiye bir dille paylaşmayı utanmıyor musunuz?” dedi.

ANTALYASPOR'DAN DENİZLİSPOR TARAFTARINA TEŞEKKÜR 

Tüm bu yaşanan olayların gölgesinde Denizlispor taraftarının konuğu olarak gelen Antalyaspor taraftarları ve oyuncuları adına maç sonrası Antalyaspor resmi hesabından yaptıkları bir paylaşım ile Denizlispor taraftarına teşekkür etti. Antalyaspor yaptığı paylaşımda “Bugün Y. Denizlispor ile karşılıklı olarak centilmenliğin ön planda olduğu bir karşılaşma oynadık. Müsabaka sırasında örnek bir davranış sergileyen futbolcularımızı ve maç sonu takımımızı alkışlarıyla uğurlayan Denizlispor taraftarlarını kutlarız” dedi.

 

 

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Ahmet     2020-01-29 Tebrikler habercilik budur. Habercilik bir omurgaya sahip olmaktır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!