Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

BİRİZ, GÜÇLÜYÜZ, SARAYKÖYLÜYÜZ

Bugün saat 16.30’da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi, Denizli AK Parti Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, Sarayköy AK Parti İlçe Başkanı Volkan Gezen ve Sarayköy halkının katılımıyla açıldı.

BİRİZ, GÜÇLÜYÜZ, SARAYKÖYLÜYÜZ

Saatler öncesinden toplanan Sarayköylü vatandaşlar, seçim şarkılarına eşlik ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı karşıladı. Sarayköy halkıyla tek tek selamlaşan başkan Zolan, coşkulu kalabalık arasında güçlükle ilerledi. İlk olarak AK Parti İl Başkanı Necip Filiz konuşmasını yaptı. Necip Filiz, “Ahmet başkanım kapı kapı gezer, halkının derdiyle dertlenir. İşte olması gereken başkan. Adam gibi adam.” dedi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ 5 yıl boyunca gönüller köprüsü kurmaya çalıştık. Aylardır çalışıyoruz. Gençlik ve kadın kollarımız, bizler ana kadememiz hep birlikte çalıştık. Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimiz, tüm Sarayköylü hemşerilerimiz, hizmet için çıktık yollara, bu güzel ilçemiz için hizmet etmeye başladık. Bizleri yalnız bırakmayan binlerce gönüldaşımıza yürekten teşekkür ediyorum. Tekrar aday olmanın heyecanı çok daha başkaymış. Sevgili dostlar, bugün şehrimize hizmet için yola çıkmış bir çok parti var. Allah onlardan razı olsun. Onlarda hizmet için yola çıkmışlar. Onlara buradan çok teşekkür etmek istiyorum. İnşallah Sarayköy’e, Sarayköylülere yakışır bir seçim atmosferi gerçekleşir.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Zor zamanlarımızda bir ve beraber olduk. Bu birlik ve beraberlik bizi güçlü kıldı. 5 yıl önce Sarayköy’e geldiğimizde kafalarda soru işareti vardı. Büyükşehir olduğu zaman ne olacak? ‘Sığmaya, Duacılı’ya hizmet gelir mi’ diye kafalarda soru işareti vardı. Bizde sizlere dedik ki sizden bir şey almaya değil. Sizlere hizmetkar olmaya geliyoruz. Sarayköy benim için bir başka, sevdalıyız Sarayköy’e… Gece gündüz hizmet edeceğiz Sarayköy’e. Sarayköy’de hasret kalınan bir çok proje için  el ele verdik. Bir bir yerine getiriyoruz. “ dedi.

“ Ahmet başkan’a hep destek, tam destek”

Denizli AK Parti Milletvekili Nilgün Ök, “ Başkanım, başkanlarımız dedi ki, vekillerimizin destekleriyle, böyle çalışkan başkanlara destek olmamak mümkün mü? Hep destek, tam destek. Bizim başkanlarımız, bugüne kadar ‘mış gibi’ başkan olmadı. Tribünlere oynamadı. Başkanlarımız birlikte çocuklarımızın geleceğini düşünerekten alt yapıya başladı. Başkan’ın ilini düşüneni, ilçesini düşüneni, sevdalısı alt yapıya girer. 50 milyonluk alt yapı hizmeti yapıldı. Ahmet başkan Sarayköy’ün her mahallesini biliyor. Herkesi ismen tanıyor. Sarayköy’ün neye ihtiyacı olduğunu biliyor. Kafasında hayalleri var. Projeleri var. Onları bir bir hayata geçirdi. “ dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş , Belediye Meclis Adaylarını tanıttı. Sonrasında Seçim Koordinasyon Merkez’i açılışı gerçekleşti.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy Belediyesi
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!