Edinilen bilgilere göre, jandarma ekipleri, (49) ayrı dosyadan aranan ve hakkında (32) yıl (6) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.B., (10) ayrı dosyadan aranan ve hakkında (5) yıl (8) ay hapis cezası bulunan M.A.K. ve birden fazla kişiyle birlikte yağma suçundan hakkında (30) yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.O.’nun Denizli ve çevresinde saklandığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine operasyon için düğmeye basıldı.
Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), Pamukkale ve Serinhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle koordineli olarak şüphelilerin bulunduğu adresleri tespit etti. Titizlikle yürütülen operasyon sonucunda, firarilerin saklandıkları yerler tespit edilerek eş zamanlı baskın düzenlendi. Kaçmaya fırsat bulamayan şahıslar, jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.
Yakalanan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan şahıslar, cezaevine teslim edildi.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirterek, halkın huzur ve güvenliği için operasyonların aralıksız süreceğini vurguladı.