Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, samimi açıklamalarda bulundu

Sarayköy'de belediye başkanlığı yaptığı iki dönemde yaptığı hizmetlerle ilçeye önemli değerler katan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, "Doğup, büyüdüğüm memleketime hizmet etmek benim için paha biçilemez" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, samimi açıklamalarda bulundu

 

 

Sarayköy Belediye Başkanlığı görevini 10 yıldan bu yana yürüten Ahmet Necati Özbaş, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçiminde 3. dönemi için yeniden aday gösterildi. Denizli’de yayın hayatını sürdüren bir internet haber sitesinin sorularını yanıtlayan Başkan Özbaş, kendisi, ailesi, belediye başkanlık dönemi ve siyasi hayatı ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Siyasete hiçbir zaman bir ideoloji olarak bakmadığını, hizmet anlayışı çerçevesinde tanımladığını belirten Başkan Özbaş, Sarayköy Belediye Başkanlığı’nın kendisi için en değerli görev olduğunu ifade etti.

“DİĞER ADAYLARA DA BAŞARILAR DİLEDİ”
Yerel seçimlere kısa bir zaman kaldığını belirterek, seçimin centilmenlik içerisinde geçmesini temenni eden Belediye Başkanı Özbaş, “Sarayköy’ün kardeşliğine ve hoş görüsüne yakışan bir seçim olsun isterim. Düğün ve şölen havasında bir seçim atmosferimiz olsun. İlçemiz için ‘bende varım’ diyerek başvuran kardeşlerime, arkadaşlarıma, siyasi partilere başarılar diliyorum. Yolları açık olsun. Kazanan Sarayköy olsun” diye konuştu.

Kendine yöneltilen sorulara içtenlikle yanıt veren Başkan Özbaş, konuşmasını şu şekilde sürdürdü;

“1971 yılında Sarayköy 'de doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Sarayköy' de tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldum. Sarayköy'de iş hayatıma devam ediyorum. Evliyim ve 2 çocuk babasıyım.

-Denizli’de giyimiyle dikkat çeken bir Belediye Başkanısınız. Ayrıca ileri derecede İngilizce de biliyorsunuz. Vizyonel olarak farklı bakış açısına sahipsiniz. Sarayköy size dar gelmiyor mu?

Belediye Başkanıyım ve Sarayköyümüzü temsil ediyorum. Bu şehrin bir hizmetkârı olarak ilçemize yakışan bir şekilde giyimime, hareketlerime dikkat etmem geriyor. Bu sorumluluk çerçevesinde her konuda daha dikkatli ve daha titiz olmam gerekiyor. Çünkü memleketimi temsil ediyorum.

İngilizceyi ben çok severim. Ortaokul 6. sınıfta öğrenmeye başladım. Öğretmenlerimden Allah razı olsun. Sarayköy Lisesinden mezun olduktan sonra Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünü okudum ve bütün derslerim İngilizceydi. İngilizceyi severek öğrendim.

Benim siyasi hedefim Sarayköy Belediye Başkanlığı ve ben buna ulaştım. Çünkü Belediye Başkanlığı siyasetteki en değerli basamak. Vatandaşlarımıza, ilçemize, şehrimize, bulunduğumuz beldeye en rahat, en kolay, en hızlı bir şekilde dokunabildiğiniz alan belediye başkanlığı. Mevzuatı güzel ve geniş. O yüzden sanat, sağlık, eğitim, spor, kültür ve yerel hizmetler gibi her alanda hizmet yapabiliyorsunuz. Ki doğup, büyüdüğüm memleketime hizmet etmek benim için paha biçilemez.

-3. dönem hazırlığındasınız sokağın nabzı nasıl?
Benim için sokak, mahalle, köy, kasaba, kahvehane, esnaf ziyaretleri en güzel anlarım. Dışarda vatandaşlarımızın yanında olmak onların taleplerini, şehrimizin ihtiyaçlarını onlardan duymak; bazen hasbihal etmek, bazen futbol konuşmak, bazen çocukluğumuzu konuşmak,bir esnafla geçmişi yâd etmek, beni mutluve motive eden anlarımız. Sokağın nabzı çok güzel. Vatandaşlarımızla hem hal oluyoruz. Tabi şikayetler, talepler, sorunlarda bize geliyor. O anda çözüyoruz. En doğru alan olduğunu düşünüyorum. Benim odamın kapısı da hep açıktır. Hiçbir zaman kapatmam. Biz halkın içinden halkın belediye başkanıysak burası halkın yeri.

Evinize gittiğinizde nasıl dinleniyorsunuz?

Eve geç vakitte gidiyoruz. Geç de olsa akşam yemeğini evimde eşimle, küçük oğlumla yemek istiyorum. Büyük oğlum Ankara’da okuyor. Evdeki vaktimi eşimle ve çocuklarımla geçiririm. Gün içerisinde sorun yaşarsam evde konuşmam. Çünkü güzel vaktimi aileme ayırmak isterim. Yoğun çalışmalarım sebebiyle aile ve çocuklarımın düzenini eşime bıraktım. Eşime bırakmak zorunda kaldım. Eşim Esin Hanım’dan Allah razı olsun. Çocuklarımda hiç beni üzecek, yoracak, benim yükümü arttıracak bir şey yapmadılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum. 

Çocuklarımla birlikte ciddi anlamda sinema izleyicisiyim. Vizyon filmlerinin hepsini takip ederim. Olabildiğince kitaplar okumaya çalışırım.

-Futbolu da çok seviyorsunuz.
Çocuklarımla tuttuğumuz takım ile ilgili konuşuruz sürekli. Futbol beni rahatlatır. Sarayköysporumuzdaolmazsa olmazımız. Çok bir üst lige çıkarmak için çok uğraşıyoruz. Önümüzdeki yıllarda bunu başaracağız. Çocukluğumuzdan bu yana kırmızı-siyah renklere aşığım. Futbolcu olarak oynadım, seyircisi oldum, deplasmanlara gittim. Belediye Başkanı olmadan önce tribünlerinden izlediğim bir takımdı. Şimdi işin içindeyim. Maddi ve manevi her zaman destek veriyoruz ve bizim maçlarımıza 7’den 77’ye kadın-erkek, yaşlı-genç, bebek herkes geliyor. Sarayköy şehir stadı bizim buluşma yerimiz. Sarayköyspor şemsiyesi benim için çok değerli.

-Siyaset sizin için nedir?
Siyasete bir ideoloji olarak bakmıyorum. Siyasete her zaman hizmet açısından bakıyorum. Benim çocukluğumda, gençliğimde, yaşamımın her anında benim gibi düşünmeyen arkadaşlarım vardı. Ben hiçbir zaman hizmetlerimizde veya vatandaşlarımızın işi olduğunda ne düşündüğüne, nerde doğduğunu, nasıl bir inanca sahip olduğuna bakmadım. Bizim için en önemlisi insan sevgisidir. Sevgi, aşk olduğu vakit, yorgunluk, stres, sıkıntı bunların hiçbiri kalmaz. Herkes bizim için değerli.

BU GÖREVİ ASLA UNUTAMAM
Vatandaşlarımız siyasi bir ayrım yapmadan beni desteklediler. Beni hep bir yerde gördüler. ‘Bu yerel bir seçimdir. Kişi öndedir, hizmetler öndedir. Vizyon öndedir’ diye baktılar. Bende bu sorumluluk ve mesuliyet ile hareket ettim. Benim heyecanımı ve mesuliyetimi canlandıran hep bu oldu. O yüzden ailemden ve kardeşlerimden biraz ayrı kalmak durumunda kaldım. Bu yükümlülüğü, sorumluluğu asla unutamam. Bu görevi asla unutamam. Hep başımın üzerindedir. Bundan sonra verselerde vermeselerde başımın üzerindedir. Her türlü karara saygılıyız.

Seçim süreci ile ilgili ne söylemek istersiniz?
Seçim sürecine girdik ve az bir süre kaldı. İlçemizde şölen tadında düğün gibi bir hava olsun isterim. Çünkü Sarayköy’de 10 yılda hemşehrilerimizin desteğiyle o kadar güzel işlere imza attık ki.Başardık, Sarayköy’ü ön plana koyan vizyon işleryaptık. Sarayköy konuşulur oldu. İyi şeyler konuşulur oldu. Bu güzel bir gelişme. Bu seçimde bu şekilde geçsin. Hizmetler, yapılacaklar konuşulsun.

KAZANAN SARAYKÖY OLSUN
Bu yüke omuz vermek, bende varım demek, bende bu şehrin yönetimine talibim demek önemli bir cesarettir zaten. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Hepsine başarılar diliyorum. Şunu yapalım ortak sevdamız Sarayköy olsunve hep beraber yürüyelim. Gerekirse Sarayköy’de bu yürüyüşü beraber yapalım. Görüştüğümüzde sarılalım. Sarayköy’ün barışına, kardeşliğine, hoş görüsüne yakışan bir seçim olsun isterim. Bu şehir kardeşliği, barışı ve dostluğu hak ediyor. Bütün başvuran kardeşlerime, arkadaşlarıma, siyasi partilere başarılar diliyorum. Yolları açık olsun. Kazanan Sarayköy olsun.


 

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!