Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Başkan Özbaş’ın çalışmalarını Sarayköylüler takdir ediyor

Başkan Özbaş’ın çalışmalarını Sarayköylüler takdir ediyor

 

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın sömestir tatiline giren ilçedeki binlerce öğrenci için düzenlediği etkinlikler takdir topladı. Öğrenciler mutluluklarını dile getirirken veliler ise Sarayköy’ü ön plana çıkaran çalışmalar yapan Başkan Özbaş’tan övgüyle bahsetti.

Vizyon filmleri ücretsiz izleme imkânı Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçedeki tüm öğrenciler için sömestir tatilinin ilk gününden bu yana dikkat çeken etkinlikler düzenliyor. Tatillerini eğlenerek geçiren binlerce Sarayköylü genç vizyonda yer alan Mutluyuz, Nefes: Yer Eksi İki ve Rafadan Tayfa: Hayrimatör filmlerini ücretsiz izleme imkânı buldu. 4 Şubat’a kadar devam edecek sinema etkinliğine çevre ilçelerden de talep yoğun oldu.

Yüzme etkinliği Ayrıca Sarayköy’de yeni hizmete giren kapalı yüzme havuzu ile henüz tanışmamış olan ilçe merkezi dışındaki mahallelerde okuyan öğrenciler için yüzme etkinliği düzenlendi. Öğrenciler Sarayköy Belediyesi tarafından evlerinden alınarak kapalı yüzme havuzuna getirildi. Uzman antrenörler eşliğinde ilk havuz keyfini yaşayarak yüzme öğrenmeye teşvik edildi.

Moral gezisi Üniversiteye hazırlanan gençler ise sınav öncesinde moral ve motivasyon gezisi olarak Eskişehir’e uğurlandı. Eskişehir’in tarihi ve kültürel değerlerini yerinde görme imkanı buldu.

Sömestir tatili etkinliklerinden öğrenciler mutlu olduğunu ifade ederken veliler ise çalışmaları takdir ederek yorumladı.

Vatandaşlar ve öğrenciler Sarayköy Belediyesi’nin tatil programlarını şöyle dile getirdi:

Murat Erhan: Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş çok sağ olsun. Yaptıkları dillerden dillere geziyor. Başkanımız sayesinde çocuklarımızı kurstan kursa yetiştirmeye çalışıyoruz. 1997 yılından bu yana Sarayköy’deyim. Koskoca Sarayköy’de etkinlik yapacak bir şey yoktu. Çoluk çocuk sinema için Denizli’ye giderdik. Yer bulma imkânı da olmuyordu. Şimdi ayağımızın dibine gelmiş. Başkanıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Başarılarının devamını dileriz.

Şeyma Gürbüz: Buldan’da yaşıyorum. Sinema etkinliğini sosyal medyadan duyarak geldik. Normalde Sarayköy’deki çocuklarımız için geçerliymiş. Bizi misafir olarak kabul ettiler, kırmadılar. Çok teşekkür ederiz. Belediye Başkanı Ahmet Bey’in etkinliklerini takip ediyorum. Etkinlikleriniz çok hoşuma gidiyor. Çok güzel çalışmaları var. Tebrik ederim.

Funda Özdemir: Sömestir hediyesini çok beğendik. Başkanımız 15 tatillerde, ara tatillerde çocuklarımızı hiç yalnız bırakmıyor. Bizi çok mutlu ediyor. Sarayköyümüz Başkanımız ile birlikte ilerlemeye, gelişmeye başladı. Burası için çalışıyor. Mutluyuz, seviyoruz. İnşallah ilerleyen zamanlarda da bu şekilde devam ederiz.

Bünyamin Kurt 20 yıldır Sarayköy’de yaşıyorum. Başkanımızdan, sosyal etkinliklerden çok memnunuz. Geleceğin daha iyi ve parlak olması için gençlerimize yatırım yapmamız gerekiyor. Başkanımız da bunu çok güzel bir şekilde yapıyor. Hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim.

Durmuş Akgün Sığma Mahallesi’nde oturuyorum. Sarayköy’de sinemanın olması çok güzel. Çocuklar için de bizim için de eğlenceli. Çocuklar hevesleniyor. Hem eğleniyorlar hem de yarı tatil sonrası okullarına motive oluyorlar. Başkanımız da sağ olsun çocuklarla da büyüklerle de ilgileniyor.

Şükran Naz Doğru: Sinemanın Sarayköy’e gelmesi çok güzel. Ben çok mutlu oldum. 15 tatilimizi verimli geçiriyoruz. İki tane sinema etkinliği var. Hem minik arkadaşlarımız için hem de biz lise öğrencileri için. Gerçekten çok güzel. Ulaşım açısından çok rahat oldu. Köylerden gelen daha hiç sinemaya gitmemiş arkadaşlarımız için de çok güzel bir aktivite, ben çok mutluyum.

Kübra Karakoç: Film seçimi olarak da gayet güzel bir seçim olmuş. Arkadaşlarımla geldik izledik. Diğer ilçelere oranla baktığımızda ilk defa sinemaya gidenler için güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Tatilimiz çok güzel geçiyor.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!