Denizli'de feci kaza bir kişinin sağlık durumu kritik!

Denizli'nin Akhan Mahallesi'nde meydana gelen talihsiz olayda otobüs ve otomobilin karıştığı kazayı fark etmeyen bir başka araç ve panelvanın da karışması sonucu toplamda dört aracın birbirine girmesi ile zincirleme kaza meydana geldi. Kazaya karışan otomobillerden birinin sürücüsü ,ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken meydana gelen kazayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Denizli'de feci kaza bir kişinin sağlık durumu kritik!

Edinilen bilgiye göre feci kaza Denizli'nin Pamukkale İlçesi Akhan Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede bulunan ana cadde üzerinde seyir halinde olan bir otobüs ile bir otomobil sebebi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çarpışarak kazaya sebep oldu. Aynı istikamette seyir halinde olan bir ğpanelvan ve bir başka otomobilde arkadan çarparak kazaya karışında ortalık savaş alanına döndü. 

Çevredeki vatandaşlerin ihbarları doğrultusunda olay yerine sevk edilen 12 acil servis ekiplerince yapılan ilk müdahale sonucu kazaya karışan araçta bulunan kazazedelere ilk sağlık müdahaleleri yapıldı. 

Kazaya karışan otomobillerden birinin sürücüsünün ise ağır yaralı olduğu sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Öte yandan kazala araçlar nedeniyle durma noktasına gelen yolda emniyet güçlerinin yüönlendirmesi ile trafik akışı güvenli bir şakilde sağlandı. Kazalı araçların bulundukları yerden çekilmesiyle yol trafiğe tamemen açıldı. 

denizlihaber denizlikaza denizligüncel
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Babadağ'da Unutulmaya Yüz Tutmuş Gelenekler Canlanıyor
Babadağ'da Unutulmaya Yüz Tutmuş Gelenekler Canlanıyor
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!