Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

“ROTAMIZ MİNİK GÖNÜLLER”

Türk Kızılay Pamukkale Şubesi, toplumun geleceği olan çocuklara ve gençlere yönelik çarpıcı bir etkinliğe daha imza attı. Pamukkale Kızılay Şube Başkanı Abdullah Şencan; “ ‘Rotamız Minik Gönüller’ projesi, Türk Kızılay’ın insana ve insani değerlere olan bağlılığını bir kez daha kanıtladığının apaçık göstergesidir” dedi.

“ROTAMIZ MİNİK GÖNÜLLER”

Türk Kızılay Pamukkale Şubesi, İlk yardım ve Gönüllülük Eğitimi’ne bir yenisini daha Denizli'nin Acıpayam ilçesindeki Yeşildere İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirdi. Düzenlenen etkinliğe Türk Kızılay Pamukkale Şubesi Başkanı Abdullah Şencan, yönetim kurulu üyeleri, Pamukkale Genç Kızılay Başkanı Baki Kahveci, çok sayıda öğrenci ve gönüllü katıldı.

 

“İlk Yardım Bilincini Aşılıyoruz”

 

Etkinliğin gönüllülük ruhunu aşılamak ve ilk yardım bilincini genç nesillere aktarmak amacıyla düzenlendiğini belirten Türk Kızılay Pamukkale Şube Başkanı Abdullah Şencan; “‘Rotamız Minik Gönüller’ projesi kapsamında düzenlediğimiz bu özel etkinliğin ana gayesi, Türk Kızılay’ı her yaş grubundaki gönüllülere tanıtarak insanlık değerlerini pekiştirmeyi hedeflemektedir. Eğitimin merkezinde çocuklarımız var. Onlara hayat kurtaran ilk yardım bilincini aşılama gayretimiz var. Bu eğitimin temelinde gelecekte olası acil durumlara yeni nesillerimizin hazır olmalarını sağlamak var. Bu kıymetli etkinlikle evlatlarımızın önceliklerini bilmeleri ve becerilerini geliştirmelerini sağlıyoruz” dedi.

 

“Yarınlarımıza Hizmet Ediyoruz”

 

Projenin Türkiye’nin her yerinde büyük ilgi gördüğünü belirten Başkan Şencan; “Türk Kızılay Pamukkale Şubesi’nin ‘Rotamız Minik Gönüller’ projesi, topluma yardım elini uzatmanın ve insanlığa hizmet etmenin önemini bir kez daha hatırlatıyor. Bu proje, Türk Kızılay’ın misyonunun bir yansıması olarak toplumun her kesimine dokunma ve yardımseverliği yayma kararlılığını vurgulamaktadır. Çocuklarımızı geleceğe daha hazırlıklı ve bilinçli bir şekilde taşımak, Türk Kızılay’ın önceliklerinden biri olmaya devam ediyor. ‘Rotamız Minik Gönüller’ projesi, tüm Türkiye’de olduğu gibi burada da büyük bir ilgi ve takdir toplamayı başardı. Bize bu fırsatı veren eğitim yöneticilerimize, öğretmenlerimize, etkinliğimizi katılımlarıyla güzelleştiren ve verimli kılan sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

 

“Kızılay Çocuklarımızda İz Bırakıyor”

 

Etkinliğe katılan çocuklarla yakından ilgilenen Pamukkale Genç Kızılay Başkanı Baki Kahveci ise yapılan eğitim sonrasında çocuklar arasında dostluk ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla çeşitli oyun istasyonlarında yarışmalar düzenlediklerini söyledi. Başkan Kahveci; “Programımız sadece eğitimden ibaret değil aynı zamanda çeşitli etkinliklerle genç kardeşlerimizin dikkatini çekiyoruz. Yarışmalar düzenliyoruz. Yarışmanın kazananlarına özel ödüller veriyoruz. Kısacası tüm çocuklarımızın unutamayacakları bir zaman geçirmelerine imkân sunuyoruz. Ayrıca onlara etkinlikten bir iz bırakmak için Kızılay temalı ayraçlar hediye ediyoruz” dedi.

denizli
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!