Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

AVUKAT UĞUR COŞKUN, CHP PAMUKKALE İLÇE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli’de ilçe kongre takvimin başlamasının ardından Pamukkale İlçe Başkanlığına aday olan ve ‘Güçlü Örgüt Güçlü Temsil’ sloganıyla yola çıkan Avukat Uğur Coşkun, CHP Pamukkale İlçe Binasında gerçekleşen toplantıda adaylığını duyurdu.

AVUKAT UĞUR COŞKUN, CHP PAMUKKALE İLÇE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

‘Güçlü Örgüt Güçlü Temsil’ sloganıyla yola çıkan Avukat Uğur Coşkun CHP Pamukkale İlçe Binasında gerçekleşen toplantıda Pamukkale İlçe Başkanlığı için adaylığını resmen duyurdu. Toplantıda yaptığı konuşmada sık sık örgütlü mücadelenin önemine değinen Coşkun, “Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkabilmek için, yerel seçimlerde iktidarı kazanabilmek için tüm örgüt üyelerimiz ile partide görev alma bilinciyle hareket edeceğiz. İlçe kongremizin sonucu ne olursa olsun örgütlü mücadelede tüm partililerimizi dayanışmaya davet ediyorum” dedi.

 

“HER BİR CUMHURİYET HALK PARTİLİ, TARİHİ BİR SORUMLULUK İÇERİSİNDEDİR”

Yoğun katılım ile gerçekleşen toplantıda konuşma yapan CHP Pamukkale İlçe Başkan Adayı Avukat Uğur Coşkun” İlk defa 2008 yılında üniversite öğrencisiyken Üsküdar’da kapısından içeri girdiğim, İlçe Gençlik Kolları, İl Gençlik Kolları’nda pankartını ve bayrağını astığım, broşürünü dağıttığım, yaklaşık 4 yıl İlçe Başkan Yardımcılığı ve Bilişim Sekreterliği görevlerini yürüttüğüm, yıllarca İlçe Seçim Kurulu üyeliğini yaptığım bu sevdanın, her dönemde bir aşığı olarak çalıştım. Ülkemizin içinde bulunduğu ağır ekonomik koşullar içinde, neoliberal politikalar, her birimizi adeta bir demir gibi dövmektedir. Ülkeye refahı vadedenler cefadan başka bir şey vermemiştir! Bir grubun daha fazla zenginleştiği, geri kalan herkesin ise yoksulluğa mahkûm edildiği şu dönemde, tartışılan ve konuşulan konu, emeğin sermaye karşısında erimesi değil de Cumhuriyet Halk Partisi’nin kadroları ile her bir Cumhuriyet Halk Partili, tarihi bir sorumluluk içerisinde demektir” şeklinde konuştu.

 

“BU DÜZENE KARŞI İRADE GÖSTERMEK VE EYLEM ORTAYA KOYMAK ZORUNDAYIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Anadolu’nun en ücra köşesindeki bir çocuk için dahi umut olma misyonu üstlendiğini belirten Coşkun, Pamukkale’deki sorunlara değindi.  Coşkun, “ Eğer Gözler’deki çiftçi Birol Abi; adaçayının kilosunu 10 liraya satmak zorunda kaldıysa, Uzunpınar’da İsmail abi; geçen seneden elinde kalan kekiği hala satamadıysa, Kınıklı’daki öğrenci kardeşim Dilek; barınma sorunu yaşıyorsa, Pamukkale’de esnaf Mahmut abi; gelen turistten fayda sağlayamıyorsa, Kayıhan’daki esnaf Yüksel abi; siftahsız gün kapatıyor bir de üstüne aylarca yolun tozunu yutuyorsa, Atalar’daki memur anne ya da baba ; evinin kirasını ödeyemeyecek, okuyan çocuğuna tost parası veremeyecek duruma geldiyse, Dokuzkavaklar’daki Resul Abi; mahallesinde çocuğunu gönderecek ortaokul bulamıyorsa, Fatih’teki tekstil işçisi Arif abi; çocuğunu üniversite okutamayacak hale geldiyse, emekli Süleyman amca; torununa bayram harçlığı veremeyecek hale geldiyse, Kısacası; geçimini, emeğini ortaya koyarak yaşayan halkımız, her geçen gün sermayeye karşı daha fazla eriyorsa, her bir Cumhuriyet Halk Partili tarihi bir sorumlulukla karşı karşıyadır.Vatandaşı Devlet Hastanesi’nden aylar sonrasına sıra alabiliyorken yani devlet; vatandaşının yaşama hakkının dahi gereğini yeterince yerine getiremiyorken daire karşılığı vatandaşlık satılıyorsa Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve her bir neferinin bu düzene karşı irade göstermekten ve eylem ortaya koymaktan başka şansı yoktur” dedi.

 

 

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!