Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Esnafın istekleri Bakanlıklara sunuldu!

Denizli Platformu üyesi olan Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, Denizli protokolü ve platform üyeleri ile birlikte düzenlenen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat,’ı ziyaret etti, esnafın sorunlarını iletti. Erbeği “Bakanlık ziyaretlerimizde esnafımızın sorunlarını dile getirdik, gündemdeki sorunları, istek ve taleplerimizi Bakanlara sunduk” dedi

Esnafın istekleri Bakanlıklara sunuldu!

Denizli Platformu üyesi olan Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği adına Başkan Mehmet Ali Erbeği, Denizli Platformu tarafından düzenlenen Ankara ziyaretlerine katıldı.  Bakanlıklara yapılan ziyaretlere Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök, Cahit Özkan, Denizli Platform Sözcüsü Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör katıldı.

SORUNLARIMIZI BAKANLIKLARA İLETTİK

Denizli esnafının sorunlarını yakından bildiklerini ve hazırlanan dosyalar ile bu sorunlara Ankara’da çözüm aramaya devam ettiklerini belirten Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, “Yeni kurulan kabine üyelerine hayırlı olsun demek ve sorunlarımızı iletmek için Denizli heyeti olarak Ankara’da Bakanlık düzeyinde ziyaretlerde bulunduk. İlk olarak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile bir görüşmemiz oldu. Daha sonra ise esnafımızın ve Birliğimizin bağlı olduğu Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ziyaret ettik.

Oda başkanlarımız ile yaptığımız istişareler sonucu hazırlamış olduğumuz istek, talep ve önerilerimizi her iki bakanlığımıza da sözlü ve yazılı olmak üzere ilettik.

Tabi ki sorunlarımızın çözümünün hemen olmasını beklemiyoruz, ama bizlerde takipçisi olup her platforma, bu sorunları dillendirmeye, çözüm önerileri sunmaya devam edeceğiz.

Denizli Platformunun, Denizli Protokolünün güçlü bir şekilde, birlik ve beraberlik için de şehrimize, ülkemize hizmet etmesi de bizler için ayrı bir gurur vesilesi. Bu anlamda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök, Cahit Özkan’a, Denizli Platform Sözcüsü Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili’ye, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu’na, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu’na ve AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’e emekleri, gayretleri ve şehrimize yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!