Dün öldü haberi gelmişti, genç adamın yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor!

Dün sabah saatlerinde Sarayköy kavşakta meydana gelen kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve hastanede hayatın kaybettiği bilgisi paylaşılan motorsiklet sürücüsü Onur Karslı'nın yakınları, talihsiz gencin hayatını kaybetmediğini hastanede yaşam mücadelesi verdiğini belirttiler. Karslı'nın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Dün öldü haberi gelmişti, genç adamın yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor!

Dün sabah 09:00 saatlerinde Sarayköy- Babadağ yol ayrımında bulunan kavşakta meydana gelen kazada Aydın istikametine seyir halinde olan bir otomobil aynı istikameteki ana yol tali yoldan girmek isteyen motorsikletli sürücüye çarparak kaza yapmıştı. Dün alınan bilgiye göre talihsiz sürücünün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bilgisi paylaşılmıştı. 

Başından yaralanan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan aynı zamanda iç kanama geçiren talihsiz gencin Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olduğu hayatını kaybetmediği fakat durumunun ağır olduğu bilgisi kazazede yakınları tarafından aktarıldı.

Öte yandan Onur Karslı isimli gencin 26 yaşında evli ve iki çocuk babası olduğu eşinin ise hamile olduğu sabah yol üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonundaki mesayisini tamamladıktan sonra Sarayköy Toki'lerde bulunan evine gitmek için hergün aynı güzergahı kullandığı öğrenildi.

Motorsiklete çarpan kazazede yakınlarının iddiasına göre motorsiklete çarpan otomobil sürücüsünün ise kaza anında kolundan aldığı darbe sonrası kaldırıldığı hastanede ameliyat olduğu ve tedavisinin devam ettiği  bilgisi paylaşıldı. 

denizlikaza denizlihaber haberdenilzi denizli denizligüncel
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Babadağ'da Unutulmaya Yüz Tutmuş Gelenekler Canlanıyor
Babadağ'da Unutulmaya Yüz Tutmuş Gelenekler Canlanıyor
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!