Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Sarayköy’de spor dolu yaz başladı

Sarayköy’de gençlerin yaz tatillerini doğru değerlendirmeleri ve spora yönelmelerini sağlamak amacıyla hazırlanan Sarayköy Spor Okulları’nın yaz açılışı bugün yapıldı. Gençler, antrenörlerin eşliğinde 14 farklı branşta ücretsiz spor yapma imkânı bulacak.

Sarayköy’de spor dolu yaz başladı

Sarayköy’de yaz ve kış aylarında gençlerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen spor okullarının yaz sezonu başladı. Sarayköy Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Sarayköy Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Sarayköy Spor Okulları’nda basketbol, karate, futsal, tenis, masa tenisi, halk oyunları, pilates, futbol, atletizm, yüzme, voleybol, güreş, badminton ve cimnastik olmak üzere 14 farklı branşta ücretsiz spor eğitimi verilecek.

Gençlerin yaz aylarını spor ile iç içe geçirmeleri, sağlıklı büyüme ve gelişme basamaklarını tamamlamaları amacıyla düzenlenen ve 2 bin 300 gencin kayıt yaptırdığı Spor Okulları için açılış töreni düzenlendi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü spor salonunda düzenlenen açılış programına Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Hanifi Esmer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Kaya, sporcular ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından başlayan törenin açış konuşmasını İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Esmer yaptı. Esmer, “ Bakanlığımızın amacı sağlıklı nesiller yetiştirmek, milli takımlar ve olimpiyatlara sporcu hazırlamak, her türlü bağımlılık ve obeziteyle mücadele etmektir. Bu kapsamda Bakanlığımızın her yaştan bireye dokunmak için sürdürdüğü projeler ilçemizde de hayata geçirilmiştir. Bu projeler Sokaklar Bizim 3x3 Basketbol, Evinin Sultanları Voleybol, Koşabiliyorken Koş ve Engelli vatandaşlarımıza yönelik yapılan Mutlu Çarşamba projeleridir. İlçemiz GSB Spor Okulları etkinlikleri çerçevesinde 14 branşta Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz, Belediye Başkanlığımız ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzle ortaklaşa kurslar verilecek olup, söz konusu kursların yapılmasında desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş ve ekibine, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bülent Akhan’a, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Halil Kaya’ya ve emektar antrenörlerimize teşekkür ederim” dedi.

Gençlerin spor branşlarına yönelmelerinin önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Özbaş, “ Spor, gençlerimizin fizik, beceri, özgüven gelişimi, streslerinin azalması ve sosyalleşmelerinde önemli katkılar sağlıyor. Gençlerimizin gelişimine katkı sağlayacak ne varsa biz de orada olmaya, desteklemeye gayret gösteriyoruz. Bugünde gençlerimizin isteklerini ve gözlerindeki ışığı görünce spor eğitimlerinin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duydum. Sarayköyümüz sporu çok seven bir ilçemiz. Bir spor salonu az geliyordu. O yüzden seçenekleri çoğaltmak istedik. Şimdi Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu yapımına başladık ve sona yaklaştık. Kurslarımızı 12 ay boyunca yeni tesisimizde yapacağız. Sarayköy Spor Okullarımızın hayırlı olmasını diliyor; tüm gençlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Denizli ve ülkemizde düzenlenen müsabakalarda derece alan karate, güreş takımları ve halk oyunları topluluğunun etkileyici gösterileri izlendi.

Tören protokol, öğrenciler ve velilerin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

denizli denizlihaber haberdenizli saraykoy saraykoyhaber haber sporhaber
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!