Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan "SEÇİMLE GELENİ, SEÇİMLE GÖNDERECEĞİZ"

ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı olarak topladığı 100 bin imza sonrasında seçim çalışmalarına başlayan Sinan Oğan, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Genel Seçim öncesinde il il dolaşarak vatandaşlarla buluşuyor. Cumhurbaşkanı Adayı Oğan'ın seçim çalışmaları kapsamında geldiği Denizli'de ilk olarak düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında basın mensuplarıyla buluştu ve sonrasında da Bayramyeri Meydanı'na gelen Oğan toplanan kalabalığa hitap etti.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan Denizli'ye geldi. Cumhurbaşkanı Adayı Oğan ilk olarak basın mensuplarıyla kahvaltılı basın toplantısında buluşarak ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Denizli'ye gelmeden önce yaptırdıkları son anketin sonuçlarını paylaşarak konuşmasına başlayan Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan "Sayın basın mensupları öncelikle çok teşekkür ederim çünkü yerel basınımızın gerçi ulusal basınımızda var ama bu ilgisinden dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Bugün Denizlideyiz ve bu sabah Denizliye gelmeden aldığım oy oranlarımızda ilgili bir haberi sizle paylaşmak istiyorum. Bizim kendi yaptığımız bir çalışmayla oy oranımızın bugün itibari ile %10’un üzerinde olduğunu büyük bir gururla ve keyifle açıklamak isterim. Bütün anketleri altüst edeceğiz arkadaşlar, bütün yapılan seçim tahminlerini altüst edeceğiz ve biz seçimin son haftasına girdiğimizde bu rakamların katlanarak artabileceğini söyleyebilirim. Bir plan çerçevesinde biz işlerimizi ürettik, hiçbir zaman geçici akımlarla sabun köpüğü ile biz bu işi almadık. Bizim siyasetimizin temelinde ciddi bir planlama var evet biz imkan olarak hepsinden daha az imkanına sahibiz ama hem siyaset aklı, hem toplumda ayağımızı bastığımız zemin hepsinden daha sağlam. Biz Türk milliyetçileri, Atatürkçüler, vatanseverler, tahterevalli siyasetinden bıkanlar yorulanlar, köhne siyasetten yorulanlar, Türkiye’nin son 20 senesinden gına gelmiş herkesin ortak adresi haline geldiğimizi ve bizim anketlerden çıkardığımız sonuçtan da çok rahatlıkla her üç cumhurbaşkanı adayının artık bize karşı oy kaybetmeye başladığını da ifade edebiliriz. İnşallah bu, bu şekilde devam ederse günün sonunda ipi göğüsleyen taraf ikinci tura kalan taraf biz olacağımız kanaatindeyim, çünkü seçimlerin ikinci tura kalacağını artık net bir şekilde söyleyebilirim. Şimdiye kadar bunu tahminler üzerinden ifade ediyorduk ama bu bugün itibari ile seçimlerin ikinci tura kalacağını ve bizim de oy oranımızı giderek artırdığımızı söylemek isterim." ifadelerini kullandı. 

Sinan Oğan "Seçimle geleni, seçimle göndereceğiz'"

Basın mensuplarıyla yaptığı kahvaltılı basın toplantısı sonrasında partililerle birlikte Bayramyeri Meydanı'na gelen Sinan Oğan yol üzerinde ki esnafları ziyaret ederek yapılacak olan seçimler için desteklerini istedi. Cadde boyunca vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Oğan Bayramyeri Meydanı yakınında kendisini karşılamak üzere gelen kalabalıkla birlikte Müftü Ahmet Hulusi Efendi'nin anıtının bulunduğu yere gelerek kendisine verilen tahta sandalye üzerine çıkarak kalabalığa hitap etti. 

Meydanda kalabalığa hitap ettiği sırada "Oylar Sinan'a, gidelim Turan'a" sloganını duyan Oğan, seçim sloganlarını belirlediklerini belirterek konuşmasına başladı. Oğan "Bizim bu noktaya gelmemiz sizlerin sayesinde oldu. Bizi buraya vatandaşlarımızın sevgisini sizler bize duyurduğunuz için bu noktaya gelebildik, vatandaşlarımızın sevgisine mahsar olabildik, çünkü bizim elimizdeki en büyük sorun kendimizi duyurmak. İnsanlara sadece cambaza bak der gibi bir tahterevalli koymuşlar milletin önüne, bir tarafına 20 yıllık iktidarı diğer tarafı da 20 yıllık muhalefeti oturtmuşlar ya o ya da bu diyorlar. İlk defa Türk milliyetçileri, Atatürkçüler, vatanseverler dediki biz bu düzene karşı geleceğiz, yeniden milli mücadeleyi başlatacağız. Kıymetli hemşerilerim evet burada gördüğünüz gibi, bu şekildeki milli müftülerimizi diyanet işleri başkanlarımız özler olduk. Siyasetten uzak, vatan sevgisiyle dolu din adamlarımızı özler olduk. Camilere siyasetin sokulmadığı, kışlalara siyasetin sokulmadığı, okullara siyasetin sokulmadığı bir Türkiye’yi hep beraber yaratacağız. Biz bugün burada miting yapacağız demedik, biz bugün buraya aylar öncesinden hazırlanmadık, dün akşam karar verdik bugün buradayız ve görüyorsunuz vatandaşlarımızın ilgisini fabrika müdürlerine 300 tane yazdım, 500 kişi sana yazdım yok valilerin, kaymakamların insanları zorla taşıdığı bir siyaset yok.  Bugün de bu kalabalığı ben şu caddelere sokabilirdim, daha büyük kalabalıklar haline gelebilirdik ama dedim ki önce meydanda  vatandaşlarımızla buluşalım, çünkü biz öyle bir Türkiye istiyoruz ki cumhurbaşkanı adayının kırmızı ışıkta durduğu, cumhurbaşkanlığı konvoyların da milleti rahatsız etmediği, esnafı mağdur etmediği, vatandaşı mağdur etmediği bir Türkiye yaratmak için yola çıktık. Şey Edebali ne demişti “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” bunlar ise saray rejimini yaşat ki, yandaşlar yaşasın anlayışında. Biz ise o saray rejimlerini yıkacağız, seçimle geleni seçimle göndereceğiz, milletin iradesini hakim kalacağız." dedi. 

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan Bayramyeri Meydanı'nda halka hitap etmesi sonrasında cadde üzerinde esnaf ziyaretlerine devam etti. Bayramyeri'nde tamamlanan ziyaretler sonrasında Türk Ocağı Denizli Şubesi'ni ziyaret eden Oğan, burada toplanan kalabalığa hitap etmesi sonrasında Denizli ziyaretini tamamlayarak şehirden ayrıldı.

 

denizli siyaset politika sinan oğan ata ittifakı zafer partisi haber haberler güncel güncel haber güncel haberler denizli haber denizli haberleri
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!