Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Sarayköy'de dev spor kompleksi için temel atıldı

Sarayköy, 10 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu'na kavuşuyor. Dev spor kompleksinin açılışının anlamlı bir günde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na yetiştirileceği müjdesi verildi. Başkan Özbaş, “Karıncalar gibi çalışmaya, dev hizmetler yapmaya gayret göstereceğiz” dedi.

Sarayköy'de dev spor kompleksi için temel atıldı

Sarayköy Belediyesi, ilçeye değer katan projeler ile hizmet zincirini zenginleştirmeye devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Sarayköy Belediyesi işbirliği ile inşa edilecek, bünyesinde kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu, güreş, pilates, fitness salonu, kafeterya, tenis kortu, basketbol sahası, amfi tiyatro, çocuk oyun alanları ve park alanları bulunan "Sarayköy Belediyesi Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu" ihalesi tamamlandı.

 

Turan Mahallesi'nde 10 dönümlük arazi üzerine 34 milyon liraya yapılacak olan dev spor kompleksi için Sarayköy Belediyesi tarafından temel atma töreni düzenlendi.

 

Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, MHP İl Başkanı Yusuf Garip, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Sarayköy Kaymakamı Celalettin Cantürk, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy Belediyesi Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Paşalıoğlu, MHP İlçe Başkanı Hasan Konya, ilçe protokolü, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın söylemesinin ardından törenin açılış konuşmasını Belediyesi Başkanı Ahmet Necati Özbaş yaptı.

 

Karıncalar gibi çalışmaya, dev hizmetler yapmaya gayret göstereceğiz Karıncalar gibi çalışıp dev eserler bırakmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Böylesi özel ve güzel bir günde heyecan içerisinde sizlerin karşısında bulunuyorum. Bundan yaklaşık bir sene önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısında Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizlimizi yeni projelerle ihya etti. O gün Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu projemiz başta olmak üzere 5 yeni halı saha, 10 adet basketbol potası ve ilçe stadyumu zeminimizi yenileme hizmet sözlerini de almıştık. Ve bugün Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu projemizin temel atma töreninde bir aradayız. Burası Sarayköyümüzün göz bebeği olacak. Arsamız Büyükşehir Belediyemize aitti. Kıymetli Başkanımız Osman Zolan 10 bin metrekare olan bu alanı bize devretti. 2014 yılında göreve geldiğimizde ilçemizdeki tesisler atıl durumdaydı ve ziyaret edeni yoktu. Göreve başladığımızda tesislerimizin bakımlarını yaptık. Gençlerimiz, çocuklarımız ve vatandaşlarımızla tesislerimiz doldu taştı. Artık tesislerimiz bizlere yetmiyordu ve burada temelini attığımız Gençlik Merkezimiz ile eksikliklerimizi tamamlayacağız. Sporcularımız, gençlerimizin hepsi bu tesislerden ücretsiz yararlanacaklar. Nice sporcularımızı yetiştireceğiz. Dolu dolu bir spor kompleksi Sarayköyümüzün hizmetinde olacak. Gençlik Merkezimizin 34 Milyon liralık bütçesinin çoğunu Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı vasıtasıyla bize sağladı.

Şehrimizin sokaklarında, caddelerinde, alt ve üst yapısıyla, her taşın altında hizmet ve eser siyaseti anlayışımızla imzalarımızı attık. Bu imzalar Sarayköylü aziz hemşehrilerimizin imzasıdır. En iyi olmak, en başarılı olmak için durmadan çalışacağız. Karıncalar gibi çalışmaya, dev hizmetler yapmaya gayret göstereceğiz. Bu değerli hizmetleri ve nicelerini ilçemize kazandırılmasında bizlere destek veren başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, AK Parti Milletvekillerimize, AK Parti İl Başkanımız Yücel Güngör’e, MHP İl Başkanı Yusuf Garip’e, meclis üyelerimize ve her zaman yanımızda olan kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Denizli’nin 19 ilçesinde de gençlik ve spor yatırımları bulunuyor Denizli’nin dört bir yanında spor yatırımlarının arttığının altını çizen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Her alanda olduğu gibi 2002 yılında itibaren gençlik ve spor alanında ülkemiz çapında çok büyük hamleler bulunmaktadır. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak 2002 yılından bu yana ülkemiz genelinde başlatılan tesisleşme hamlesi geleceğimize, gençlerimize yapılan en önemli yatırımdır. Denizlimizin 19 ilçesinde gençlik merkezlerimiz, spor tesislerimiz, öğrenci yurtlarımız ile birlikte şu an itibari ile birçoğu tamamlanmış, birçoğu da inşaat ve ihale aşamasında olan gençlik ve spor yatırımlarımız bulunmaktadır. Bugün de Sarayköy’de o önemli yatırımların birisinin temel atma törenini gerçekleştiriyoruz. Bu güzel tesisimizin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

denizli haberdenizli saraykoy saraykoyhaber haberler
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!