Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Sarayköyspor 3 puanı 3 golle aldı!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Sarayköyspor ve Antalya Kemerspor, Sarayköy İlçe Stadı'nda 4. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede ev sahibi Sarayköyspor 3 puanı 3 golle aldı ve mücadeleden 3-2 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Kırmızı Siyahlı ekip 5 olan puanını 8'e çıkardı.

Sarayköyspor 3 puanı 3 golle aldı!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. hafta mücadelesinde Sarayköyspor evinde Antalya Kemerspor'u konuk etti. Sarayköy İlçe Stadı'nda saat 14.00'da başlayan mücadeleyi İzmir Bölgesi hakemlerinden Gökhan Özdemir yönetti. Özdemir'in yardımcılıklarını yine İzmir Bölgesi hakemlerinden Fatma Özlem Tursun ve Ertaç Kuşkun yaparken zorlu mücadelede Berk Çakal 4. hakem olarak görev yaptı. 

Sarayköyspor'a gönül veren ve desteklemeye gelen taraftarların coşkulu tezahüratları eşliğinde maça hızlı başlayan Kırmızı siyahlı ekip mücadelenin henüz başında dakikalar 3'ü gösterirken Sezer Yenigün'ün ayağından bulduğu şık golle maça adeta 1-0 önde başladı. Yediği erken golün psikolojisini üzerinden atamayan Antalya Kemersporlu futbolcular  maçın başlarında istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve Sarayköyspor'dan Berk Saraç, 25. dakikada kaleciyle karşı karşıya kaldığı çapraz pozisyonda Antalya Kemerspor kalecisini mağlup ederek takımı adına 2. golü attı ve farkı da 2'ye çıkardı. Yediği ikinci golün ardından hemen reaksiyon gösteren konuk ekip 27. dakikada farkı biri indirdi ve bu golün ardından ilk yarıda başka gol sesi çıkmadı. 

Evinde oynayan ve taraftarının da desteğini arkasına alan Sarayköyspor takımı, ikinci yarıya da istekli ve arzulu başlayan taraf oldu. 67. dakikada sahneye çıkan Berk Saraç, topğu ağlarla buluşturarak takımının 3. kendinin 2. golünü kaydetti ve skoru 3-1'e getirdi. 3-1'den sonra baskısını arttıran Antalya Kemerspor, 90. dakikada skoru 3-2'ye getirdi ve maçın son bölümlerine umutlu girdi. 

Mücadelenin geri kalan bölümünde yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen iki takım oyuncuları skoru değiştiremedi ve zorlu maçı kazanan 3-2'lik sonuçla Sarayköyspor oldu. Denizli temsilcisi oynadığı 4 maç sonunda aldığı 2 galibiyet ve 2 beraberlik ile 8 puan topladı. Son düdüğün ardından taraftarlarıyla galibiyeti kutlayan kırmızı siyahlı ekibin galibiyet sevinci soyunma odasında da devam etti. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş'ın da sevinç gösterilerinde aralarında olduğu soyunma adasında keyifli dakikalar yaşandı.

denizli güncel haber saraykoy haber saraykoyspor
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!