Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

VALİ ATİK BİR DİZİ ZİYARET İÇİN SARAYKÖY'DE

VALİ ATİK BİR DİZİ ZİYARET İÇİN SARAYKÖY'DE

Denizli Valisi Fuat Atik bugün Sarayköy ilçesini ziyaret etti.

Denizli’nin yeni valisi Fuat Atik, devam ettiği ilçe ziyaretlerinde bugün Sarayköy ilçesindeydi. Vali Atik’e Sarayköy ziyareti sırasında Denizli  İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ve Denizli  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Veysel Yanık  eşlik etti.

HİSARKÖY’E HAYRAN KALDI

Denizli Valisi Veysel Atik, ilk olarak Sarayköy ilçesinin antik kenti olan ve tarihi yapıları ve dokusuyla görenleri etkileyen mahallesi Hisarköy’ü ziyaret etti. Vali Atik’i burada karşılayan isim Sarayköy Kaymakamı Celalettin Cantürk ile  Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve beraberindeki heyet oldu. Vali Atik, Hisarköy’de bulunan yapıları çok sevdiğini ifade etti

MEŞHUR KÖFTECİDE ÖĞLE YEMEĞİ

Sarayköy ilçesinin meşhur köftecilerinin olduğu sokağa gelen Vali Fuat Atik ve beraberindeki heyet, ilçenin meşhur köftecilerinin olduğu sokakta öğle yemeği yedi.

KAYMAKAMLIK ZİYARETİ İLE DEVAM ETTİ

Sarayköy ilçesi Hükümet Konağında bulunan Kaymakamlığı ziyaret eden Denizli Valisi Fuat Atik’i karşılayan isim Sarayköy Kaymakamı Celalettin Cantürk, ve Kaymakamlık personeli oldu. İlçedeki asayiş konuları ve genel durum hakkında bilgi alan Vali Atik, ayrıca ilçe Sağlık Müdüründen de korona virüsün ilçedeki son durumu hakkında bilgi aldı.

SARAYKÖY BELEDİYESİNDE YEREL MEYVELER İKRAM EDİLDİ

Kaymakamlık ziyareti sonrası Sarayköy Belediye binasını ziyaret eden Denizli Valisi Fuat Atik’i burada karşılayan isim Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve belediye personeli oldu. Sarayköy Belediye binası ziyareti sırasında Denizli Valisi Fuat Atik, Denizli  İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ve Denizli  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Veysel Yanık’a Sarayköy’ün yerel lezzetleri olan Şeftali, Erik, Üzüm ve acur ikram edildi.  

YAPTIĞIMIZ TESPİTLER SONRASI HAREKETE GEÇECEĞİZ

Belediye ziyareti sonrası çıkışta gazetemize açıklamalarda bulunan Denizli Valisi Fuat Atik, “Sarayköy ilçesi küçük ve şirin bir ilçemiz. Fakat bu küçüklüğünün yanında ülke ekonomisinde çok büyük ve önemli bir yeri olan ilçemiz. Diğer taraftan harikada bir antik mahallesi bulunuyor. Yaptığımız ziyaretler sonrası özellikle antik bölgede bazı evler tespit ettik. Oraların onarım ve tadilat işlemleri ile de Denizli Valiliği olarak bizzat ilgileneceğiz” dedi.

ZİYARETLERE DEVAM ETTİ

Kaymakamlık ve Belediye ziyareti sonrası devam eden Denizli Valisi Fuat Atik, Sarayköy Emniyet Müdürlüğü, Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığı, Umut Termal Otel ve Zorlu Elektrik Santrali ziyaretleri ile ilçede günü tamamlayacak.

sarayköy
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!