Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

DENİZLİ'NİN BİR HAFTALIK SUÇ BİLANÇOSU

DENİZLİ'NİN BİR HAFTALIK SUÇ BİLANÇOSU

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından haftada bir paylaşılan bilgilere göre, koronoya karşı alınan tedbirler kapsamında; gerek uygulama noktalarında gerekse, sokakta ekiplerimizin anonsları ile sosyal mesafenin korunması ve alınan tedbirlere uyulması konusunda anonslarla vatandaşlarımız uyarılmakta olup, vatandaşlarımızdan bu konuda destek ve anlayış beklemekteyiz.

İL GENELİNDE UYUŞTURUCUYA YÖNELİK İCRAATLAR

Koronovirüs Salgını nedeniyle halkın sağlığını tehdit eden maddelerle Sağlık Bakanlığı izni olmadan sahte dezenfektan üretimi yapmak isteyen şahıslara yönelik, İl Sağlık Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı görevlilerin de katılımıyla yapılan operasyon neticesinde (2 )şüpheli şahıs yakalanmış. Haklarında TCK Madde 187 kapsamında (Kişilerin Hayatına ve Sağlığını tehlikeye Sokacak Biçimde İlaç Yapma ve Satma) Suçundan haklarında adli işlem yapılmıştır. 120 adet farklı ebatlarda dezenfektan ve henüz ambalajlanmamış 18 kg sahte dezenfektan ele geçirilmiştir.

SAHTE İÇKİ YAPANLARA POLİSTEN BASKIN

Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı, Emtia Kaçakçılığı, Alkollü İçki Kaçakçılığı konuları ile ilgili olarak gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde (1) şüpheli şahıs yakalanmış, hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Sayılı Kanun kapsamında adli işlem yapılmıştır.  20 Litre Kaçak/Sahte Alkol ele geçirilmiştir.

 

KORONA SONRASI ASAYİŞ DENETLEMELERE DEVAM EDİYOR

Adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden (43) şahıs yakalanmış, (24) şahıs çıkarıldığı adli makamlarca TUTUKLANMIŞTIR.

Ülkemizde hızla yayılan korona virüsü sonrası tedbirler de artarak devam ediyor. Toplu yerlerin denetime ve ihbar üzerine gerçekleştirilen baskınlarda;  55 Umuma Açık ve İstirahat Eğlence Yeri denetlenmiş, (1) iş yerine 16/03/2020 tarihli umuma açık yerlerin geçici süreliğine kapatılmasına yönelik tedbirlere uymadığı ve Hıfzıssıhha Kanununun 282 maddesine aykırılıktan işlem yapılmıştır. Çalışmalar sonunda 8 şahsa Kabahatler Kanunun 32. Maddesine istinaden (Emre Aykırı Davranış) Toplam: (3.136,00) TL. İdari para cezası uygulanmıştır.

 

GÜVENLİK GÜÇLERİ HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRTMIYOR

Denizli genelinde bir haftalık bir süreçte  ihbarlar doğrultusunda, (2) Mala Zarar Verme, (2) Yağma-Gasp, (1) Tehdit, (1) Ateşli Silahla Kasten Yaralama, (5) Kesici-Delici Aletle Kasten Yaralama, (1) İntihara Teşebbüs, (2) Bisiklet Hırsızlığı, (2) Motosiklet Hırsızı ele geçirilmiştir.

İlimizde genelinde meydana gelen 365 Asayişe müessir olaylarla ilgili toplam (18) şüpheli şahıs yakalanmış çıkarıldıkları adli makamlarca (1 )şüpheli şahıs TUTUKLANMIŞTIR.

İlimiz Genelinde Toplam: (17.140) şahsın GBT Sorgusu yapılmış, sorgulamalar sonunda aranması olan (65) şahıs YAKALANMIŞTIR.

İl Geneli Trafik İcraatları:

TOPLAM

ÖLÜMLÜ KAZA 0

YARALAMALI KAZA 14

MADDİ HASARLI 29

KONTROL EDİLEN ARAÇ 6.364

İŞLEM YAPILAN ARAÇ SAYISI 2.464

 

SARAYKÖY denizli emniyet suçlu bilanço ceza tutuklama polis baskın sarayköyhaber saraykoy habersarayköy
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!