Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

BAŞKAN ERDOĞAN, GÜNÜN İLK IŞIKLARIYLA ÜYELERİNE KOŞTU

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, beraberinde yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle, sebze ve meyve komisyoncularını ziyaret etti. Günün ilk ışıklarını, güne en erken başlayan Denizli Toptancı Hali’ndeki üyeleriyle karşıladı. Tüm iş yerlerini dolaşıp, tek tek esnafı dinledi; istek ve önerilerini not aldı. Başkan Erdoğan, “İş, üretim ve çalışanlar neredeyse, biz de her an oradayız. Onlarla hemhal olup, hayata ve ticarete yeniden bakıyor, varsa dertlerini dinleyip çözüme kavuşturuyoruz. Güne erken başlayan hal esnafımız, çalışkan Denizli’mizin başarı vitrinindeki en çok pay sahibi emekçilerindendir.” dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN, GÜNÜN İLK IŞIKLARIYLA ÜYELERİNE KOŞTU

DTO Yönetim Kurulu ile Meclis Üyeleri, 48 esnafın faaliyet gösterdiği Denizli Toptancı Hali tesislerindeki ticaret erbabına sürpriz yaptı. Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Yönetim Kurulundan Başkan Yardımcıları Hasan Aracı ve Melek Sözkesen, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Kocabay, Kemal Tuncer ve Murat Can, DTO Meclis Üyeleri Muhammet Alan ve Halil Öztürk ile birlikte, günü ilk ışıklarıyla hal esnafının elini sıktı. Tek tek görüşerek, işlerinin bereketli olmasını diledi.

İşyerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Erdoğan, odalarındaki faaliyetleri ve projeleri ile 2020 Denizli Yılı çalışmaları hakkında bilgi vermekle kalmadı, istek, öneri ve varsa dertlerini de dinledi. İşlerini durumunu sordu. Daha sonra da, Denizli Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği (DEMESKO) Başkanı Cemil Dinç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti; Denizli Hali ile işlerinin durumunu istişare etti.

Esnaf, var güçleriyle daha fazlasını yapmak ve Denizlililer’in ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını dile getirdi.

BAŞKAN ERDOĞAN: “BU ZİYARETTE, ÜYELERİMİZDEN POZİTİF ENERJİ ALDIM”

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, üyeleriyle sık sık bir araya gelip, beklenti ve sıkıntılarını görüştüklerini söyledi. Başkan Erdoğan, “Bugün, sebze ve meyve komisyoncularımızla bir araya geldik. Esnaf kardeşlerimizin çoğunluğunun gençlerden oluştuğunu gözlemledim ve mutlu oldum. Sohbetlerden pozitif bir enerji aldım. Güzel sözler duymak bizleri de sevindirdi. DTO yönetim kurulu, meclisi, komite üyeleri ve çalışanları olarak, Denizli’deki üyelerimizin her an hizmetindeyiz. Yeter ki, bizden talep edilsin; gücümüzün yettiği yere kadar

gideriz. Denizli’miz için hizmet etmek için varız. Bizleri ağırlamaları dolayısıyla, çok teşekkür ediyor, bereketli ve hayırlı işler diliyorum.” dedi.

DEMESKO BAŞKANI DİNÇ, ZİYARETTEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ

DEMESKO AŞ Başkanı Cemil Dinç ise, Başkan Erdoğan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımız Uğur Erdoğan, Denizli’miz için çok güzel faaliyetler gerçekleştiriyor; bunları yakından takip ediyoruz. Biz de hal esnafı olarak, DTO üyesiyiz. Bugün henüz besmeleyle işe başlamışken, sizi de aramızda görmek, bizleri çok mutlu etti.” diye konuştu.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KIZILYER SOSYAL TESİSİ’NİN TEMELİ ATILDI
KIZILYER SOSYAL TESİSİ’NİN TEMELİ ATILDI
Başkan Zolan’a Bakan Şimşek’ten ziyaret!
Başkan Zolan’a Bakan Şimşek’ten ziyaret!