Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

HASTA HAKLARI GÜNÜ’NDE ÖZEL DENİZLİ TEKDEN HASTANESİ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK

26 Ekim Hasta Hakları günü nedeniyle, Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde yatmakta olan ve ayaktan tedavi için başvuran hastalara ve hasta yakınlarına ‘hasta hakları ve sorumlulukları’ konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

HASTA HAKLARI GÜNÜ’NDE ÖZEL DENİZLİ TEKDEN HASTANESİ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Yusuf POLAT, Genel Müdürü Kemal AKCAN, Genel Müdür Yardımcısı Cemal IŞIK, Başhekim Yardımcısı Dr. Ahmet Necip KUNDAK, Hastane Müdürü Necati YURKUNÇ, Başhemşire Cemile BALIKCIOĞLU ve Hasta Hakları Birim Sorumlusu Betül ÖZDEMİR tarafından hastane yataklı servisleri ziyaret edildi.

“ÇİCEK ALMAYALI 10 YIL OLMUŞTU”

Hastanede yatmakta olan ve ayaktan tedavi için başvuran hastalara karanfil hediye edilerek hastaların kendilerine sunulan sağlık hizmetinden daha kaliteli bir şekilde yararlanabilmeleri için hak ve sorumlulukları hakkında bilgiler aktarıldı. Görüşülen hastalar ziyaretten ve bilgilendirmeden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ziyaret edilip karanfil hediye edilen bir hasta: “Çiçek almayalı 10 yıl olmuştu, beni Tekden Hastanesi’nde evimde gibi hissettirdiniz hepinize çok teşekkür ederim” dedi. Hasta Hakları günü hatırası olarak fotoğraflar çekildi.

“HASTALARIMIZIN HAKLARINA SAYGI DUYUYORUZ VE KORUMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Etkinlikte açıklama yapan Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf POLAT, “Hastanemize sağlık hizmeti almak için başvuran tüm hastalarımızın haklarına saygı duyuyoruz ve haklarını korumak için çalışıyoruz. Hastalarımız için oldukça anlam ifade eden bu özel günde kendilerini ziyaret ederek hakları konusunda bilgilendirmelerde bulunduk. Hastalarımız bir sorunla karşılaştıkları zaman çözüm için bilinçlenmeli, hak ve sorumluluklarını öğrenmelidirler.Yapmış olduğumuz bilgilendirmeler sayesinde hastalarımız sıkıntılarını ve önerilerini bizlere bildiriyorlar.

Bizler de hastalarımızın en doğal hakları olan sağlık hizmetini, eksiksiz ve yüksek memnuniyet oranı ile almasına önem veren bir sağlık kuruluşu olarak, hasta hakları birimimizde hasta ve hasta yakınlarımızın başvurularını her daim değerlendiriyoruz. Hastalarımızın geri dönüşlerinden çok şey öğreniyoruz. Her hastamız bizim için bir öğretmendir. Tüm hastalarımızın Hasta Hakları Günü’nü kutluyorum” dedi.

HASTANE ÇALIŞANLARINA EĞİTİMLER VERİLDİ

Etkinlikler kapsamında hastane çalışanlarına hizmet içi eğitimler düzenleyerek “Etik ve Hasta Hakları” konusuna dikkat çeken Hasta Hakları Birim Sorumlusu Betül ÖZDEMİR: “Hastalarımızı misafirlerimiz olarak görüyor ve memnuniyetleri için çok yoğun çalışıyoruz. Hastalarımızın, hasta yakınlarımızın ve çalışanlarımızın hasta hak ve sorumlulukları

konusunda bilinçlenmesine önem veriyoruz. Bugün de Tekden ailesi olarak hastalarımızın hak ve sorumlulukları konusunda bilinçlenmeleri için bir farkındalık çalışmasında bulunduk.” dedi.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!