Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

KÜÇÜK KAŞİFLER MEZUN OLDU

“Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” Mustafa Kemal Atatürk

KÜÇÜK KAŞİFLER MEZUN OLDU

Dün akşam saat 21.00'da Sarayköy Belediyesi Havuz Tesislerinde Mükerrem Tokat Anaokulu  Okul Öncesi Eğitim Şenliği düzenledi.

Şenliğe, Sarayköy İlçe Kaymakamı Fatih Akkaya ve eşi Hilal Akkaya, Sarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, 24 Mayıs İlkokulu Müdürü Osman Alacan, Atatürk Ortaokulu müdürü Halil Kaya ve öğrenci velileri katıldı.

Veliler girişte çocukları ile birlikte objektiflerimize poz verdi.

Davetliler , girişte Mükerrem Tokat Anaokulu öğretmenleri tarafından güler yüzle karşılandı.

Mezuniyet töreni, saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesiyle başladı.

Ardından Mükerrem Tokat Anaokulu müdürü Ülkü Yıldırım Ulaşan'ın duygusal konuşması başta öğretmenler olmak üzere tüm davetlileri derinden etkiledi.

Ulaşan, öğrencileri ile arasındaki bağın öğretmen- öğrenci ilişkisinin üstünde olduğunu 'çocuklarım size bir öğretmeniniz olarak değil bir anne olarak sesleniyorum diyerek' hissettirdi. 'Okuyun, sevin, paylaşın, sizleri tohum gibi ülkemin dört bir yanına serpiyorum. Güle Güle yavrularım.' diyerek konuşmasını bitirdi.

Öğrenciler kadar öğretmenler de heyecanlıydı...

Gösteri öncesi büyük heyecan...

Miniklerin rengarenk kostümleri geceye damgasını vurdu.

İlk olarak 3 yaş gurubu öğrencileri Latin Dansları konusundaki hünerlerini gösterdiler. Veliler alkışlarıyla bu coşkuya ortak oldu.

Sarayköy İlçe Kaymakam Fatih Akkaya aynı zamanda 'veli' olarak gösterileri izledi. Akkaya'nın 3 yaşındaki oğlu Ömer Melik Akkaya'da Latin dansları gösterisinde yerini aldı.

 Minik Dansçılar, Anadolu Ateşi dans gösterisi ile iddialarını ortaya koydu.

Nostaljik şarkılar eşliğinde yapılan dans gösterisinde ise minikler sayesinde davetliler maziye yolculuk yaptı.

Bu güzel organizasyonu düzenleyerek yıllar geçsede çocuklarımıza unutamaycakları bir gün hediye eden Mükerrem Tokat Anaokulu Müdürü Ülkü Yıldırım Ulaşan'a ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkürü bir borç biliriz...

Bu uzun ve meşakatli hayat  yolculuğunda  tüm çocuklarımıza başarılar dileriz. 

Mükerrem Tokat Anaokulu
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!