40 YILLIK HAYAL GERÇEK OLDU

40 YILLIK HAYAL GERÇEK OLDU

EĞİTİM - 2019-03-16 20:02:56

Bugün saat 13.30’da PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu yeni binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çiftçi, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Sarayköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aslı Öztürk Kiraz, Sarayköy İlçe Kaymakamı Fatih Akkaya, Sarayköy İlçe Emniyet Müdürü Osman Kutlu Balak ve Sarayköylü vatandaşlar katıldı.

Sarayköy Belediyesi tarafından Turan Mahallesi'ne yapılan PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu binasında, okulun idari ve öğretim görevlisi ofisi için 10 çalışma ofisi, 1 toplantı salonu, 1 çok amaçlı salon, 5 sınıf, 2 laboratuvar, 1 bilgisayar laboratuvarı yer alıyor. Giriş katında ise kantin ve yemekhanenin yer aldığı sosyal alanlardan oluşuyor.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Yıllardır hayallerimizi süsleyen bu dev projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi. Tören, Sarayköy Halk Oyunları Topluluğu’nun zeybek oyunu gösterisiyle başladı. Daha sonra saygı duruşu ve istiklal marşı söylendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Birlikte başardık. Milletvekillerimizin katkısı oldu. Amacımız Sarayköy’e hizmet etmekti. Sarayköyümüzün alt yapısı dünya standartlarında oldu. Sarayköylü hemşerilerimize teşekkür etmek istiyorum. Sarayköyümüze PAÜ Meslek Yüksekokulu binası çok yakıştı.” dedi.

Başkan Özbaş, “Bu güzel bilim yuvasında yetişecek gençlerimizin ülkemizin ve milletimizin kalkınmasına, refahına ve mutluluğuna büyük katkılar yapacağına inanıyorum. Sarayköy’ün yıllardır beklediği bir meseleydi. 2014’te vatandaşlarımıza bir takım sözler verdik. Bu sözleri tutmuş olmanın gururunu yaşıyoruz. PAÜ Meslek Yüksekokulu ilçemizi bir adım daha öne taşıyacak. İlerleyen zamanda okulumuza birkaç bölüm daha eklenecek. Üniversite binasının yapımında önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin emeklerinin olduğunu belirten Özbaş, Nihat Zeybekçi’ye teşekkürlerini iletti.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
google-site-verification: googlec87be216b4da8e4b.html
denizli haber