Başkan Çavuşoğlu sözünü unutmadı!  Emekliye büyük jest kapıda!

Başkan Çavuşoğlu sözünü unutmadı! Emekliye büyük jest kapıda!

31 Mart Yerel Sweçimlerinde ipi göğüsleyerek mevcut başkan Osman Zolan karşısında galibiyet kazanan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Bülent Nuri Çavuşoğlu, seçim çalışmaları sırasında vermiş olduğu önemli sözü unutmadı. Emekliye ikramiye sözü veren Çavuşoğlu düzenlenen ilk meclis toplantısında sözünü yineledi, kimsenin şüphesi olmasın dedi. Detaylar haberimizde..

GÜNCEL - 2024-04-14 20:26:13

 

 

 Denizli Büyükşehir Belediye başkanı seçildikten sonra düzenlenen ilk il meclisi toplantısında konuşan Bülent Nuri Çavuşoğlu seçim öncesi verdiği sözlere yeniden vurgu yaptı. 

Seçim öncesi emekliler için bayram ikramiyesi sözü veren ve 10 Nisan'ı işaret eden Cavuşoğlu , Ramazan Bayramı sebebiyle tarihin yetişmeyeceğini fakat sözünü tutacağını vurguladı. Konuyla ilgili açıklama yapan başkan,

"Ramazan Bayramı biter bitmez Meclisimizi topladık ve ilk icraatımız yardım konusunu gündeme almamız oldu. Sözümüzü yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Komisyonlarımız çalışmalarını tamamladıktan sonra 14 Mayıs'ta toplanacak Meclisimizde konuyu görüşeceğiz ve uygun şartları taşıyan vatandaşlarımıza desteklerimizi Kurban Bayramı öncesi yapacağız" şeklinde ifadeler kullandı. 

Ayrıca yeni doğum yapanlar için de verilmesi vaad edilen yardım hakkında da konuşan başkan Çavuşoğlu, mazbata tarihinden itibaren geçerli olmak üzere tüm doğum yapan annelere destek sağlanacağını da belirtti. 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
google-site-verification: googlec87be216b4da8e4b.html
denizli haber