Zolan sonuçları değerlendirdi

Zolan sonuçları değerlendirdi "sizin kararınız ile geldim sizin kararınız ile gidiyorum" dedi!

31 Mart seçimlerinde girdiği yarışta büyük oy kaybı yaşayan ve seçimi kaybeden Osman Zolan dün seçim değerlendirmesi yaptı. Zolan sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımla seçmenlere teşekkür ederek kazanan Bülent Nuri Çavuşoğlu'nu tebrik etti.

- - Kategorilenmemiş - 2024-04-02 09:06:49

 

Yerel seçimlerin sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler eski Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a çevrildi. 

Rakibi Bülen Nuri Çavuşoğlu ve diğer adaylar karşısında belirgin bir farkla yarışı kaybeden Osman Zolan'ın seçim değerlendirmesi merak ediliyordu. Zolan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda süreci değerlendirdi, Denizliliere seslendi.

Açıklamalarında bugüne kadar hayata geçirilen vizyon projeleri ile Denizli'yi örnek bir büyükşehir konumuna getirdiğini dile getiren Osman Zolan, Denizli'nin yarını bugünden daha güzel olsun dedi. Konuşmasının devamında ise sandık sonuçlarına saygı duyduğunu , belirten Zolan konuşmasının sonunda ise seçimi kazanan Bülent Nuri Çavuşoğlu'na hizmet sürecinde başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı. 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
google-site-verification: googlec87be216b4da8e4b.html
denizli haber