Buldan da mobing!

Buldan da mobing! " Senin kocan benim!" cümlesi ortalığı karıştırdı!

Denizli'nin Buldan İlçesi'nde meydana gelen olayda İlçe Spor Müdürlüğünde Müdür olarak görev yapan bir şahsın kendi birimindeki kişiye mobing uyguladığı, senin kocan benim şeklinde ifadeler ile hitap ettiği iddiası ortalığı karıştırdı. İddia üzerine bahsi geçen müdüre kullandığı ifadeler sonucu çalışanı tarafından suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

GÜNCEL - 2024-03-26 18:16:47

 

 Edinilen bilgiye göre ilginç olay Denizli'nin  Buldan İlçesi'nde  meydana geldi.İddiaya göre  İlçe Spor Müdürlüğü'nde müdür olarak görev yapan M.G. hakkında bir çalışan tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

İddiaya göre M.G.  kendisi ile aynı birimde görev yapan G.B.'ye işe gelmediği gerekçesi ile tutanak tuttu. 

Kendisini ifade eden G.B. eşinin hamile olduğunu ve ayağının kırık olduğunu bu nedenle de çalışma programımın olmadığı günde işe gelmediğini  bu durumda tutanak tutulmasını adil bulmadığını belirtti.

Aynı zamanda senin kocan benim benimle gelir benimle gidersin şeklinde bir ifade ile karşılaştığını belirten G.B. müdür hakkında soruşturma başlattığını söyledi. 

Gençlik ve İl Spor Müdürü Ömer İlman'ın sorulan sorulara  ,konuyla ilgili yasal süreç devam ediyor şeklinde açıklama yaptığı iddia edildi. 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
google-site-verification: googlec87be216b4da8e4b.html
denizli haber