Çardak’ın tamamı doğalgaz ile örülecek  “Doğalgaz tüm mahallelere ulaşacak”

Çardak’ın tamamı doğalgaz ile örülecek “Doğalgaz tüm mahallelere ulaşacak”

Çardak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüsnü Yılmaz, Çardak’ı yeni dönemde tamamının doğalgaz ile tanışacağını ifade ederek, “Çardak’ın tüm mahallelerine doğalgaz çalışmasına başlatılacak. Önce ilçe merkezindeki tüm mahallelere daha sonra çevre mahallelerimize ulaşacak şekilde tasarlayıp inşa edeceğiz” dedi.

YEREL - 2024-03-08 11:04:13

 

 

Çardak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüsnü Yılmaz, yeni dönem de de kalıcı ve köklü iş ve projelerle Çardak’a hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Şu ana dek ilçe merkezinin yarısından fazlasının doğalgaza kavuştuğunu belirten Başkan Hüsnü Yılmaz, “Biz bugüne kadar günlük işlerle uğraşmadık. Köklü ve kalıcı işlerle milletimize hizmet ettik. İnşallah hemşehrilerimizin desteği ve duasıyla ilçemizin tamamı doğalgaza kavuşacak. Çardak’ın tüm mahallelerine doğalgaz çalışmasına başlatılacak.  Önce ilçe merkezinde eksik kalan yerlere daha sonra çevre mahallelere ulaşacak şekilde tasarlayıp inşa edeceğiz. Yapılan bu yatırımlarla hem hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracağız hem de hava kalitesinde daha üst seviyelere geleceğiz" dedi

“Sevdamız Çardak için ne yapsak azdır"

Doğalgazın ilçeye ayrı bir güzellik katacağını belirten Başkan Hüsnü Yılmaz, “Doğalgazın ilçemizin her noktasına ulaşması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Vatandaşlarımız biliyor ki bu çalışmalar halkımız, geleceğimiz ve çocuklarımız içindir. Bu yatırımlar 50-100 yıl, insanımızın ihtiyacını karşılayacak çalışmalardır. İnşallah Çardağımızın yarını bugünden daha güzel olacak. Yeter ki birlik ve beraberliğimiz olsun. Sevdamız Çardak için ne yapsak azdır" diye konuştu.

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
google-site-verification: googlec87be216b4da8e4b.html
denizli haber