Başkan Zolan’dan müjde: Her mahalleye 3-6 yaş oyun alanı

Başkan Zolan’dan müjde: Her mahalleye 3-6 yaş oyun alanı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3-6 yaş arası çocuklara ücretsiz hizmet vermeye başlayan Selçukbey 3-6 Yaş Oyun Alanı’nı ziyaret etti. Miniklerle yakından ilgilenen Başkan Zolan, “İnşallah bundan sonra her mahallemizde 3-6 yaş arası oyun alanı, kreşler ve birçok sosyal alanlar yaparak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

YEREL - 2024-03-05 11:02:39

Başkan Zolan’dan müjde: Her mahalleye 3-6 yaş oyun alanı

 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlananDenizli Büyükşehir Belediyesi Selçukbey 3-6 Yaş Oyun Alanıhizmete girdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Selçukbey Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Çocuk Oyun Alanı’nı ziyaret etti. Başkan Zolan’a Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve beraberindekiler eşlik etti. Başkan Zolan, oyun alanında bulunan 20’şer kişilik iki sınıfta miniklerle bir araya geldi. Bir süre çocuklarla sohbet edip keyifli dakikalar geçiren Başkan Zolan, çocuklara boyama kitabı hediye ederken, minikler de yaptıkları resimleri Başkan Amcalarına verdi.Bir süre velilerle de sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı OsmanZolan burada yaptığı açıklamada kentte her alanda hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.

 

Çalışan anneler için çok kıymetli

 

En güzel hizmetin geleceği emanet edecekleri çocuklara yapılan olduğunu kaydeden Başkan Zolan, ilkini Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde açtıkları projenin ikincisini SelçukbeyMahalle’sinde hayata geçirdiklerini söyledi. 3-6 yaş arası çocukların burada öğretmenler eşliğinde güzel vakit geçirip, eğitim alacaklarını anlatan Başkan Zolan, “Çocuklarımızın öğretmenler eşliğinde eğitim alması, sosyalleşmesi ve yeni arkadaşlar edinmesini amaçlayan oyun alanı projemizin ikincisi gerçekleştirdik. Ailelerimiz nefes almak için çocuklarını buraya bırakabilecek. Burası çalışan anneler için de çok çok kıymetli bir ortam olacak. İnşallah bundan sonra her mahallemizde 3-6 yaş arası oyun alanı, kreşler ve birçok sosyal alanlar yaparak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

3-6 Yaş Oyun Alanı

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Selçukbey 3-6 Yaş Oyun Alanı’nda Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 4 okul öncesi öğretmen görev yapıyor. 3-6 yaş arası miniklerin sosyalleşmesi ve kadınların ekonomik özgürlüklerini edinebilmesi için çocuklarına ücretsiz oyun ve eğitim desteği vermeyi amaçlayan tesiste çocuk oyun parkı da bulunuyor. Selçukbey Mahallesi’nde yemyeşil bir alan içerisinde hayata geçirilen Çocuk Oyun Alanı hafta içi 09.00-12.00 ve 13.00-16.00 saatleri aralığında sabah ve öğle grubu şeklinde hizmet veriyor.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
google-site-verification: googlec87be216b4da8e4b.html
denizli haber