SİYASİLER CENAZEDE BİR ARAYA GELDİ

Sarayköy’ün önemli siyasetçilerinden ve işletmecilerinden olan Nazım Ayyavuz, Kazım Ayyavuz ve Dursen Ayyavuz'un anneleri Elif Ayyavuz, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu.

SİYASET - 2020-03-14 14:31:11

Sarayköy’ün tanınan simalarından Ayyavuz ailesinin bugün acı günüydü. Ayyavuz ailesinin anneleri olan Elif Ayyavuz 80 yaşında tedavi gördüğü özel hastanede hayata gözlerini kapattı. Çeşitli rahatsızlıklarından dolayı bir süredir özel bir hastanede tedavisi sürdüğü öğrenilen Elif Ayayvuz yaşam mücadelesini kaybetti.

Sarayköy çarşı camide düzenlenen cenaze töreni siyasilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.  Cumhuriyet Halk Partisi  Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Nazım Ayyavuz’u ve CHP Denizli Kadın Kolları İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Çiğdem Ayyavuz’u parti örgütü ve diğer siyasi partilerin temsilcileri acı gününde yalnız bırakmadı. Aynı zamanda Sarayköy Ak Parti Meclis üyesi ve iş insanı olan Şeref Ayyvuz'un da ananesi olan  Rahmetli Elif Ayyavuzun cenazesinde Ak Partili isimlerde hazır bulundu. 

Çarşı Camide öğle namazı sonrası düzenlenen cenaze törenine, CHP Denizli Milletvekili Teman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Süzek Doğan, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Sarayköy İlçe Başkanı Mehmet Salih Konya,  Ak Parti Sarayköy İlçe Başkanı Volkan Gezen, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Sarayköylü İş İnsanı Oktay Mersin, CHP Denizli, Pamukkale, Merkezefendi, Sarayköy Belediye Meclis üyeleri, aile yakınları ve Sarayköylü vatandaşlar katılım gösterdi. Cami bahçesinde taziyeleri kabul eden Ayayvuz ailesi, annelerinin ölümü sonrası hüzne boğuldu. Elif Ayyavuz’un cenazesi  Çarşı Camide kılınan cenaze namazı sonrası Sarayköy mezarlığına defnedildi.

Günün Diğer Haberleri