Sarayköy ve diğer kontrol noktalarında 35 düzensiz göçmen yakalandı!

Denizli'de polis ekipleri tarafından il sınırları içerisinde gerçekleştirilen denetimlerde ülkeye kaçak yollarla girmiş düzensiz göçmenler yakalandı.

- - Kategorilenmemiş - 2022-06-15 21:42:01

Denizli genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetimlerde göçmen kaçakçıları ve düzensiz göçmenler yakalandı. Ekipler tarafından gerçekleştirilen denetimlerde toplamda 35 düzensiz göçmen yakalandı yakalanan göçmenler sınır dışı edilmek üzere il göç idaresine gönderildi.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;

Ülkemize yasa dışı yollardan giren “Düzensiz Göçmenlerin” yakalanması ve “Göçmen Kaçakçılığının” önlenmesine yönelik, ilimiz giriş ve çıkışlarında bulunan arama- kontrol noktalarında yapılan çalışmalarda;

13 Haziran 2022 günü ilimizde yapılan uygulamalarda, (35) düzensiz göçmen ve bu kişileri Muğla ilinden yurtdışına çıkartmaya çalıştığı tespit edilen (5) şüpheli şahıs yakalanarak haklarında “Göçmen Kaçakçılığı” suçundan adli işlem başlatılmış, (35) düzensiz göçmenin sınır dışı işlemlerine de devam edilmektedir.

“Düzensiz Göçmenler” ve “Göçmen Kaçakçılığı” konuları ile ilgili uygulamalarımız ve çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Basın ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Günün Diğer Haberleri