Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

BABADAĞLI GENÇLER MURADINA ERECEK!

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde saha programlarını tüm hızıyla sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral, yoğun ziyaret trafiğiyle adeta baş döndürüyor. Gencinden yaşlısına tüm Babadağlılarla bire bir temas kuran Kumral, ilçenin gençlerinin de büyük sevgisini kazanmış durumda.

BABADAĞLI GENÇLER MURADINA ERECEK!

 

 

Kumral’a Babadağlı Gençlerden Büyük Destek!

 

 

HABER MERKEZİ

Babadağ ilçe merkezinde gençlerle bir araya gelen AK Parti Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral’a AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer de eşlik etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar gençlerle sohbet eden Kumral, projelerini tek tek açıkladı, gençlerin merak ettiği soruları cevapladı.

 

BABADAĞ YENİDEN AK BELEDİYECİLİK HİZMETLERİYLE BULUŞACAK

Babadağ’da AK Parti döneminde birbirinden önemli projeler yapıldığını belirten Murat Kumral, 1 Nisan’dan itibaren bu anlayışın kaldığı yerden devam edeceğini vurguladı. Yeni dönemde yapacağı projeleri tek tek anlatan Kumral, gençlere yönelik projeler ile Babadağlı gençlerin göçüne son vermek istediklerini söyledi.

 

YENİ SANAYİ SİTESİ VE SOSYAL KONUT MÜJDESİ

Vizyon projeleri arasında yeni sanayi sitesi ile TOKİ sosyal konutlarının ön plana çıktığını ifade eden Murat Kumral, “Gençlerimize yeni yaşam alanları sunarken, aynı zamanda yeni istihdam olanakları da oluşturacağız. Benim hayalimdeki Babadağ çok farklı bir noktada. Babadağ’da konut sorunu tarihe karışacak. Kırsal mahallelerimizde ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni imar alanları da açacağız. Bunlar hemşehrilerimizin bizden öncelikli beklentileri. Bunu da sizlerin desteğiyle hızlıca çözeceğiz. Bizim hedefimiz Babadağ’ı ulusal ve uluslararası alanda marka bir şehir yapmak” dedi.

 

“GENÇLER ADETA BİZE KEFİL OLMUŞ”

Adaylık sürecinin başından bu yana attıkları her adımda gençlerle birlikte yürüdüklerinin altını çizen AK Parti Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral, gençlerin desteğinin en büyük güç kaynağı olduğunu söyledi. Genç Babadağlıların bakış açılarının kendilerine ilham kaynağı olduğunu ifade eden Kumral, “Gençler bize, biz de genç kardeşlerimize güveniyoruz. Öyle bir noktadayız ki, adeta genç kardeşlerim bize kefil olmuş gibiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz gençlerle birlikte Babadağımızda nasıl birlik olunacağını tüm Denizli’ye en iyi şekilde gösteriyoruz. Biz algı belediyeciliği değil, gönül belediyeciliği, gerçek belediyecilik anlayışıyla yürüyoruz. Her bir hayalimizi de Babadağlı hemşehrilerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Toplantının ardından gençlerle birlikte çay içen Başkan Adayı Murat Kumral, her bir gençle bire bir sohbet ederek samimi bir zaman geçirdi. Kumral ile bol bol fotoğraf çektiren gençler, samimiyetinden ötürü kendisine teşekkür ederek bir kez daha desteklerini dile getirdiler.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!