Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Başkan Kepenek 'Honaz'ımızın huzur için' sloganı ile yeni dönem projelerini açıkladı!

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, 'Honaz'ımızın huzuru için' sloganı ile yeni dönem lansman toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Kepenek'e büyük desteğin olduğu toplantıda Honaz için planlanan yeni projeleri Başkan Kepenek tek tek anlattı.

Başkan Kepenek 'Honaz'ımızın huzur için' sloganı ile yeni dönem projelerini açıkladı!

 

 

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, yeni dönem projelerini anlattığı lansman toplantısını gerçekleştirdi. Honaz'da yoğun bir kalabalık eşliğinde ve coşkulu geççen etkinliğe CHP Denizliğ İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Meclis üyesi adayları, partililer ve Honazlı vatandaşlar katıldı. 

Lansman toplantısında ilk olarak CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, konuşma yaptı. 

CHP Denizli Milletvekili Şefer Arpacı, 'Hani doğduğun yer mi doyduğun yer mi demişler. Ben de 20 sene Honaz'ın ekmeğini yedim, suyunu içtim. 20 sene boyunca organize sanayi bölgesinde çalıştım. Dolayısıyla ben de sizlerin bir hemşehrisi sayılırım. Honaz'ın ne kadar önemli bir yer olduğunu ilimiz için ne kadar önemli olduğunu bilirim. Dolayısıyla sayın belediye başkanımızın 5 sene boyunca yaptıklarını gördüğümde de gerçekten gurur duydum. BU geçen 5 sene içinde ne büyük zorluklarla uğraştığını nasıl bir bütçe ile bu işleri başardığınıu biliyorum. Başkanımıza ve ekibine çalışanlarına işçilerine teşekkür ediyorum'

ÇAVUŞOĞLU: YÜKSEL BAŞKANIMLA BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Milletvekili Arpacı'nın ardından CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu konuştu.  


Çavuşoğlu, 'Burada gönüllere taht kuran, yeni dönemde de birlikte başaracağımız şehrimizi güzelleştirme projesinde sayın başkanımı ve halkını selamlıyorum. Önümüzde yürünecek büyük bir yol var. Kendine yeten bir Denizli'yi birlikte yaratacağız. Artık üretenlerin mutlu olduğu annelerin kadınlarımızın yüzünün güldüğü, çocukların aç olmadığı, derdin olmadığı bir Denizli yaratacağız.  Denizlimizde 20 yılıdır yapılamayan, çözülemeyen tüm sorunları birlikte çözeceğiz. Biz vaat eden değil, çözüm üreten olacağız. İnsanların doğduğu şehirde doymasını sağlayacağız. Bunu da Honaz'da Yüksel başkanımla birlikte yapacağız' ifadelerini kullandı.

KEPENEK'E SEVGİ SELİ VE COŞKULU DESTEK

Konuşmaların ardından Honaz Belediye Başkanı ve CHP Denizli Honaz Belediye Başkan adayı Yüksel Kepenek kürsüye çıktı. Honazlıların yoğun tezahüratları eşliğinde karşılanan Kepenek'e 'Honaz seninle gurur duyuyor' sloganları ile sevgi gösterileri dikkat çekti.

YENİ DÖNEM PROJELERİNİ TEK TEK ANLATTI

Lansman konuşmasına Başkan Kepenek, katılımcılara teşekkür ederek başladı.

Başkan Yüksel Kepenek yeni dönem projelerini anlattı. 

Kepenek, 'Honazımız için yaptığımız 5 yıllık çalışmalarımıza Honaz halkımızın malumudur. 5 yıllık görev süremiz boyunca elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için  çalıştık ve doğruyu yaptık. Ben şöyle bir saydım da toplam 17 mahallemizin sosyal tesis sorununu çözmüşüz.Biz geldiğimizde 3 mahallede sosyal tesis vardı. Biz sosyal tesis yapacağız demişler seçim çalışmasında. Heralde Honaz'ı gezmiyorlar. Biz onları zaten yaptık. Yeni dönemde de Honaz'ımızın huzuru için çalışmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda yeni projelerimizi de hazırladık. Öncelikle Kaklık Mahallemize gündüz bakımeveni kazandıracağız. Honazın en değerli ürünlerinden biri cennet elması. Ancak cennet elmasını kuruturken malesef hijyen koşullarında kurutamıyoruz. Pazar sorunlarımız oluyor. Bunun için Cennet Elması kurutma alanları yapacağız. Diyorlar ki gençler ilçelerde yaşamıyorlar. büyük şehirlere gidiyorlar. Haklılar. Onların kendilerini gerçekleştirebileceği, eğlenebileceği, tiyatrosu, sineması, halk oyunları için Gençlik Merkezi yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Honamız için kapalı bir salonu kazandıracağız ve spora da verdiğimiz önemi göstereceğiz. Geldik Bağarasına. Bağarası çiftçilerimizin göz bebeği Honaz deyince akla kiraz gelir değil mi? Ama kirazcılara kiraz deyince akla su gelir. Yeni bir sondaj çalışmasına başlıyoruz. böylelikle sulama sıklığımızı da 7 güne düşüyoruz. Bu sayede ürünlerimiz daha kaliteli olacaktır. Dünyaya satımı konusunda daha yeni pazar kapılarının da açılmasını sağlayacaktır' diye konuştu. 

'HONAZ İÇİN YAPACAKLARIMIZ BİTMEZ'

Başkan Kepenek'in açıkladığı projeler bunlarla da sınırlı kalmadı. Başkan Kepenek, arazi yolları kilit parke döşeme, Kar-ova projesi, Honaz Müzesi, gezici yazlık sinema, güneş enerji tarlası, kiraz alanında dolu önleyici sistemler, Selanik parkı, Kızılyer Belediye konutları, hayvan barınağı, kadın çiftçilere destek, Ahıska Türkleri Anıt Parkı, Turşu Üretim Tesisi, kültür gezileri projelerini de tek tek anlatarak, 'Honaz için yapacaklarımız bitmez' ifadelerini kullandı.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!