Denizli'de feci kaza! Korkuluklara çarpan araç takla atarak durabildi! 3 araç hasar aldı!

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde meydana gelen kazada arkadan otomobil çarpması sonucu kontrolden çıkan araç önce parmaklıklara çarptıktan sonra takla atarak durabildi. Meydana gelen kaza sonrası sürücü yaralanırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Denizli'de feci kaza!  Korkuluklara çarpan araç takla atarak durabildi! 3 araç hasar aldı!

Edinilen bilgiye göre feci kaza Denizli'nin Pamukkale İlçesi Dokuzkavaklar Mahallesi Ankara Bulvarı'nda meydana geldi. 

M.A.K. yönetimindeki 20 AGC 881 plakalı araç kendisiyle aynı istikamette olan M.M. yönetmindeki 20 CUC 216 plakalı araca kontrollünü kaybederek çarptı. 

Kazanın şiddetiyle yoldan savrulan ve yol ortasındaki demir parmaklıklarına çarpan M.M.'nin aracı kontrolden çıkarak takla attı. 

Takla atan araçtan kopan ve çevreye fırlayan otomobil parçaları aynı yolda seyir halinde olan 20 AE 2399 plakalı aracın ön camlarına çarparak hasar oluştu. 

Toplamda 3 aracın karıştığı kaza sonrası takla atan araç sürücüsü M.M. çevredeki vatandaşların ihbarları üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. 

Kazalı araçların yoldan çekilmesiyle yol güvenli bir şekilde trafiğe açılırken, meydana gelen kazayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Babadağ'da Unutulmaya Yüz Tutmuş Gelenekler Canlanıyor
Babadağ'da Unutulmaya Yüz Tutmuş Gelenekler Canlanıyor
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!