Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Sarayköy’de 100. yıl spor etkinlikleri yapıldı!

Sarayköy’de Cumhuriyet coşkusu spor ile bir araya geldi. Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük önem verdiği spor faaliyetlerinin yer aldığı kutlama etkinliğinde yüzlerce sporcu müsabakalarda Cumhuriyet için yarıştı

Sarayköy’de 100. yıl spor etkinlikleri yapıldı!

Sarayköy’de Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü kutlamaları Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük önem verdiği spor faaliyetleriyle devam etti.

Sarayköy Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile “100. Yıl Spor Etkinlikleri” programı düzenlendi. Bir hafta boyunca süren spor müsabakalarının ardından final programı Atatürk Parkı’nda gerçekleştirildi.

Programa, Sarayköy Kaymakamı Celalettin Cantürk, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Hanifi Esmer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, meclis üyeleri,antrenörler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik alanına ayak tenisi, masa tenisi, bilek güreşi, masa körlink ve tenis sporları istasyonları yerleştirildi.Gençlerin yanı sıra protokol üyeleri ve yetişkinlerde spor istasyonlarında oynadı. 

Spor aktivitelerin ardından güreş takımı gösterilerini sundu, Sarayköy Spor Halk Oyunu Topluluğu ise zeybek oynadı. Daha sonra 3x3 basketbol, dart, 100. yıl koşusu ve atletizmde dereceye giren sporculara ödülleri teslim edildi.

Herkesin Cumhuriyet Bayramını kutlayan Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Öncelikle bizlere bu cennet vatanı armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş gazilerimizi şükranla, minnetle anıyorum. Onların çıktıkları yolda, bizde onların takipçisi olarak büyük devletimizi, güzel yurdumuzu muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için var gücümüzle çalışacağımıza ant içiyoruz. Gençliğimizin yürüdüğümüz yolda ülkemizi en yüksek yerlere çıkartacağına da eminiz. Bizler de Sarayköy Belediyesi olarak üstümüze düşen tüm görevleri yerine getirmek adına projelerimizi gençlerimizin daha iyi yürümeleri, daha iyi koşmaları; eğitimde, kültürde, sporda, sanatta en iyi yerlerde olmaları için üretiyoruz. Sarayköylüler olarak ‘Yapacaksak en iyisini yapacağız, çıkacaksak en yukarıya çıkacağız’ şiarıyla bugünlere geldik. Bizler Atatürk'ün kurduğu yolda ilelebet yürüyeceğiz” dedi.

Bayram kutlamalarını vatandaşların ve gençlerin hafızasında kalacak şekilde düzenlediklerini belirten Kaymakam Cantürk, “ Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz. Çok büyük gurur ve sevinç içerisindeyiz. Cumhuriyetimize yakışır şekilde kutlamalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu

100.Yıl denizlihaber
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!