Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek örnek projeler ile Honaz'a değer katmaya devam ediyor! Başkan Kepenek Arı Gibi Çalışıyor!

Honaz Belediyesi Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çıktığı yoldaki proje ve çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Honaz'ın dört bir yanında eş zamanlı yürütülen ve örnek teşkil eden projeler ise Honazlılar tarafından büyük ilgi görürken çalışkan belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan Honaz'da belediye başkanı Yüksel Kepenek ilçeye değer katacak projelere imza atmaya devam ediyor. İşte Honaz'da devam etmekte olan projelerden bir kısmı....

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek örnek projeler ile Honaz'a değer katmaya devam ediyor! Başkan Kepenek Arı Gibi Çalışıyor!

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek Honaz için örnek projelerin çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Göreve geldiği ilk günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışı ile adımlar atan başkan Kepenek ilçeye değer katan birçok başarılı çalışmaya imza attı ve hali hazırda devam eden proje ve yapılması planlalan projeleri yakından takip ediyor. 

4 Ekim Dünya Hayvanlar Gününde hayvanseverleri ve can dostlarımızı düşünerek hayat geçirilen tesis büyük alkış topladı. Başkan Kepenek Sokak Hayvanları Mama Üretim Tesisi açarak önemli bir projeyi hayata geçirdi, açılışta konuşan Kepenek, "4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde Honaz Belediyesi olarak, Sokak Havyanları Mama Üretim Tesisi'mizin açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı olsun... Bize emanet olan hayvan dostlarımıza desteğimiz sürecek." ifadelerini kullanmıştı. 

Aynı zamanda Honaz'ın  birçok noktasında açılan sosyal tesislere bir yenisini daha ekleyen Başkan Kepenek Yukarıdağdere Mahallesi'nde yapımı devam eden sosyal tesis inşaasını yakından takip ediyor, çalışmaların takibini titizlikle yapan Kepenek " Yukarıdağdere Mahallemizde yapımını sürdürdüğümüz Sosyal Tesis inşaatımızı yerinde inceledik, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Honaz'ımızın her bir köşesine, her bir ferdine fayda sağlayacak yatırımları gerçekleştirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullanarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tesisin yapım çalışmalarının görsellerini paylaştı. 

Çalışkab Belediyecilik anlayışı ile hareket eden başkan Kepeneğin başarılı projeleri ise saymakla bitmiyor Kocabaş Mahallesi'nde yapımı tamamlanmak üzere olan Gündüz Bakım Evi ve Yaşlı Bakım Evi projeleri de vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Kepenek yapmmış olduğu paylaşımda, "Kocabaş Mahallemizde projesini hazırladığımız Gülsüm-Yusuf Kaya Yaşlı Bakımevi inşaatımızın zemin beton dökümünü tamamladık. Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz temel atma töreni ile birlikte inşaatımız hızlı bir şekilde devam edecek." ifadelerine yer vererek vatandaşları devam etmekte olan proje çalışmları hakkında bilgilendirdi. Öte yandan İnşaat çalışmlarında sona yaklaşılan 4-6 Yaş Gündüz Bakım Evi'nde ise yakın bir tarihte açılışın yapılması planlanıyor. 

Honaz İlçesi'nde bir diğer çalışma da Kaklık Mahallesi'nde devam ediyor. Doğal gaz çalışmlarının yürütüldüğü mahalleye giderek çalışmları inceleyen Kepenek, " Enerya firması tarafından doğalgaz hattı geçirilen sokaklar üzerinden ekiplerimizce tamir ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledik, kahvehanede vatandaşlarımızla selamlaştık, sohbet ettik. Hemşehrilerimizin öneri ve talepleri bizim için çok önemli. Mahallelerimizin eksikleri ve ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek, karşılamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı. 

Honazlılar ise hayata geçirilen projelere büyük ilgi duyarak Honaz'ın bugünkü halinden memnuniyetlerini dile getiriyor. 

 

 

denizli honaz
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!