Sarayköy kavşakta yine bir kaza! Motorsiklet sürücüsü hayatını kaybetti!

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde kavşaktan karşıya geçerken ışık ihlali yapan motorsiklet ana yolsa seyir halindeki araç ile çarpışarak kazaya karıştı. Motorsiklet sürücüsü ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, meydana gelen kazayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Sarayköy kavşakta yine bir kaza! Motorsiklet sürücüsü hayatını kaybetti!

Kaza Denizli'nin Sarayköy İlçesi Babadağ yol ayrımı kavşağında sabah saat 09:00 suları meydana geldi. Kavşaktan Babadağ istikametine doğru geçmek isteyen kimliği henüz belirlenemeyen motorsiklet sürücüsü ışık ihlali yaparak ana yoldan Aydın istikametine doğru seyir halinde olan araç ile çarpıştı. Kazanın etkisiyle orta rafüje savrulan motorsiklet sürücüsü kavşak refüjüne savrularak durabildi. Çevredeki vatandaşların ihbarları üzerine olay yerine sevk edilen 112 acil servis ekiplerince kanlar içinde kalan ve başından yaralanan kimliği henüz belirlenemeyen genç motosiklet sürücüsü ilk sağlık müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

Otomobil sürücüsü ise olay yerine gelen emniyet ekiplerince ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken , motorsiklet sürücüsü gencin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Motorsikletin plakasının olmaması gencin de üzerinden kimlik çıkmaması nedeni ile henüz kimliği belirlenemeyen gencin İstanbul doğumlu olduğu ve Sarayköy'de ikamet ettiği bilgisi paylaşıldı. 

Öte yandan edinilen bir başka bişlgiye göre gence çarpan araç Buldan'da görev yapmakta olan bir savcıya ait olduğu öğrenildi. 

Meydana gelen kazayla ilgili incelemeler devam ediyor. 

Haberdenizli denizlihaber denizligüncel denizli haberler
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Babadağ'da Unutulmaya Yüz Tutmuş Gelenekler Canlanıyor
Babadağ'da Unutulmaya Yüz Tutmuş Gelenekler Canlanıyor
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!