Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Batuhan'a veda edildi

Denizli'de hemşire Batuhan Yiğit, 30 Aralık 2021 tarihinde kayboluşunun 7. gününde Pamukkale'de televizyon vericilerinin bulunduğu bölgede ellerinin üst kısmını ve boğazını keserek intihar etti. Abisi tesadüfen o bölgede arama yaptığı esnada cesedi bulmuş ve İstanbul'a ataması yapıldığından dolayı son günlerde üzüldüğü belirtildi. 23 yaşındaki hemşirenin cenazesi 6 Ocak tarihinde defnedildi, ayakta durmakta güçlük çeken aile fertlerinden anne Yiğit ise cenazede “En ufak bir şeyden şüphelensem yiğidimi korumaya, kurtarmaya çalışırdım. Benim kuzum” dedi.

Batuhan'a veda edildi

Edinilen bilgiye göre 30 Aralık 2021 tarihinde evden arkadaşları ile buluşmak için çıkan 23 yaşındaki hemşire Batuhan Yiğit 6 gün kayıp olarak arandı, 7. gün abisi arama çalışmalarına tek başına devam ederken Pamukkale İlçesi Aktepe Mahallesi'nde bulunan televizyon vericilerinin bulunduğu alanda dere yatağı kenarında yerde yatan birine rastladı. Şahsın yanına gidince 6 gündür kayıp olarak aradığı kardeşi Batuhan Yiğit olduğunu farketti ve 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi, yapılan incelemeler sonucunda genç adamın ellerinin üzerinde ve boğazında falçata kesiklerine rastlandı, çantasında ise ''Ölümümden kimse sorumlu değildir'' yazılı mektup. 

Acı haber aileye verildi

Kaçırılabileceği veya öldürülebileceği ihtimali üzerinde yoğunlaşılırken acı haber aileye verildi ve olay yerine gelen aile fertleri ayakta durmakta güçlük çekerken anne babanın feryatları yürekleri sızlattı. 23 yaşındaki gencin cesedi otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırılırken olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınarak savcı ve ekipler çalışma yürüttü. 

Cenazesi 6 Ocak tarihinde toprağa verildi

Yapılan işlemlerin ardından genç hemşirenin cenazesi 6 Ocak tarihinde saat 12:00'da Merkezefendi İlçesi'ne bağlı Kayalar Mahallesi'nde bulunan Gümüşler Mezarlığı'nda defnedildi. Cenaze namazı kılınan genç hemşirenin acılı annesi Fatma Yiğit, babası Erkan Yiğit ve abisi Bekir Yiğit ayakta durmakta güçlük çekerken, annenin feryatları yürek sızlattı “En ufak bir şeyden şüphelensem yiğidimi korumaya, kurtarmaya çalışırdım. Benim kuzum” dedi. Aile yakınları ise Batuhan'ın intihar edebilecek birisi olmadığını her şeyi ailesine anlatan birisi olduğunu söylediler. 

 

haber denizli yerel haber güncel haber denizli haber batuhan yiğit
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!