SARAYKÖY'DE VAKA SAYILARI ARTMAYA BAŞLADI!

SARAYKÖY'DE VAKA SAYILARI ARTMAYA BAŞLADI!

Tüm Türkiye’de her geçen gün artan vakaların ardından dün Denizli’de en son kaydedilen vaka Sarayköy ilçesi Sığma Mahallesinde tespit edilmişti. Bugün ise yine Sarayköy ilçesi Duacılı Mahallesinde bir kişinin korona testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

YEREL - 2020-04-02 17:05:55

Kovid-19 virüsünden kaynaklanan 15 Bin 256 vaka 277 can kaybının yaşandığı Türkiye’de, her şehirde artan vakaların Denizli’de son bulgularına Sarayköy’de rastlanmıştı. Dün akşam saatlerinde Sarayköy ilçesi Sığma mahallesinde görülen vakanın ardından bugün üzücü haber Duacılı Mahallesinden geldi.

Sarayköy ilçesi Duacılı Mahallesinde ikamet eden orta yaşlarda Pazar esnaflığı yapan erkek bir şahısın daha korona virüs test sonucu pozitif çıktı. Denizli’nin çeşitli semt pazarlarında tezgah açarak pazarcılık yapan vatandaş geçtiğimiz günlerde evinde bulunduğu zamanlarda yüksek ateş ve öksürük şikayeti üzerine hastaneye gitti. Hastanede durumundan şüphelinelen vatandaşa kovid-19 testi yapıldı. Kontrol amaçlı hastanede karantina altında bulunan vatandaşın bu sabah gelen kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığı. Denizli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Artan vakaların ardından Sarayköy Belediyesi ses siteminden kovid-19 sonuçları pozitif çıkan vatandaşların duyurusu yapılarak. Hastalığın bulaşmasının çok hızlı gerçekleştiği ve işi olmayan hiç kimsenin kendi can güvenliği için sokağa çıkmaması konusunda sürekli uyarılar yapılıyor. Sarayköy Haber 

 

Sende Yorumla...

Mücahit

Evde kal Evde kal Evde kal 4 yıl önce
DİĞER HABERLER
google-site-verification: googlec87be216b4da8e4b.html
denizli haber