İŞTE İLÇELERDEKİ 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIMIZIN ORANI

İŞTE İLÇELERDEKİ 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIMIZIN ORANI

Türkiye’de artan vaka ve can kayıplarının ardından İçişleri Bakanlığının ilk yayımladığı genelgelerden biri olan yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkma kısıtlaması sonrası en çok merak edilen konu Denizli’de hangi ilçede kaç vatandaşın bu gruba dahil olduğu olmuştu.

GÜNCEL - 2020-04-01 22:47:00

Tüm dünyayı etkisi altına alan kovid-19 virüsünün bulaşması sonucu en büyük risk grubunda olan 65 yaş üstü vatandaşlar için alınan sokağa çıkma yasağı ve kısıtlaması sonrası Denizli’de hangi ilçede kaç 65 yaş üstü vatandaşımızın yaşadığı merak konusu oldu. Yapılan son çalışmalar sonrası Denizli’nin tüm ilçelerinde ikamet eden bu yaş gurubuna ait kaç vatandaşımızın bulunduğu ortaya çıktı.

Yeni ortaya çıkan tablo ile Denizli’de hangi ilçede  yaş üstü kaç vatandaşımızın bulunduğu açıklandı. Denizli’nin tüm ilçelerindeki  yaş üstünü gösteren tabloda merkez ilçelerde en çok yaşlı nüfusun yaşadığı yer  Pamukkale ilçesi olduğu gözlemlenirken, merkez ilçe olmayan diğer ilçelerde ise en çok yaşlı nüfusun Acıpayam ilçesinde olduğu görüldü.  Sarayköy ilçesinde ise 4 BİN 59, 65 yaş üstü vatandaşın olduğu kaydedildi. 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
google-site-verification: googlec87be216b4da8e4b.html
denizli haber